ניתות לכריתת עצב ilioinguinal

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתות לכריתת עצב ilioinguinal
    משה
    05/08/2013

שלום רב, אני מוקיר תודה על הפעילות המבורכת שלכם בפורום ועל התשובות המפורטות והמקצועיות. לפני כ3 שנים עברתי ניתוח בקע מפשעתי בצד שמאל ומאז אני סובל מכאבים נוראיים באיזור המפשעה, קצה שק האשכים בצד שמאל והירך האחורית (גם כן בצד שמאל). מאז עברתי סדרה ארוכה של טיפולים שכללו: מריחת משה מאלחשת, עירויים שבועיים של לידוקאין ומגנזיום, נטילת תרופות משככות כאבים (ליריקה וכד), טיפולים פיזיוטרפים שכללו דיקור במקומות הכואבים, זריקות לחסימה עצבית (כ-4) ולפני שבוע וחצי ניסיתי לראשונה טיפול בגלי רדיו לעצב הבעייתי. כל הנ"ל לא הועילו, מלבד הליריקה שהקלה ברמת הכאב אך יצרה תופעות לוואי קשות והזריקות שהועילו רק לטווח קצר.חשוב לציין שעברתי צילום עצבי אצל פרופסור גרייף המומחה היחיד בארץ בתחום והוא אמר שהאיזור של הניתוח מאוד מסורבל והוא התקשה לאתר בדיוק את העצב הבעייתי, אך הניח שמדובר בנוירומה קטנה). אני אובד עצות- פגשתי את המנתח שלי לפני כחצי שנה וזה אמר לי שלאחר מיצוי הטיפול במרפאת כאב המוצא האחרון הוא ניתוח. הבנתי שמדובר בניתוח לניתוק עצב (למיטב הבנתי כנראה מדובר בעצב ה-ilioinguinal). ברצוני לשאול- האם עלי לפנות לרופא כירורג כללי, או לרופא נוירוכירורג לביצוע הניתוח? האם יש לכם המלצות למצב שלי? מודה לכם מאוד על הקריאה ותשומת הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתות לכריתת עצב ilioinguinal

הוספת תגובה

• ניתות לכריתת עצב ilioinguinal - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    06/08/2013

ניתן לפנות לדר' צבי ישראל בהדסה שמומחה לתחום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו