תכיפות שתן - עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תכיפות שתן - עזרה בבקשה
    אני
    11/12/2013

שלום. בן 35. בעיה מציקה מאוד מזה מספר שנים. כאשר אני שוכב על הבטן אני חש, תוך דקה-שתיים, צורך דחוף להשתין. הפין נעשה קר ואני קם ונותן שתן. חוזר לשכב, על הבטן, ותוך דקה שוב חייב להשתין. יכול לתת שתן מעל 10 פעמים בשעה !!! אני סובל מזה כ-10 שנים.
    בשכיבה על הצד (תנוחת כפית) הבעיה לא קיימת. לכן בשנים האחרונות הרגלתי את עצמי לישון על הצד. הבעיה ש-שינה על הצד עושה לי כאבי גב שהחמירו לאחרונה.
    כיום אני בפלונטר: על הבטן קשה להירדם כי כל שתי דקות חייב לקום להשתין. על צד מתקשה להירדם כי כואב הגב. אציין שהדבר מציק מאוד וישנם לילות שבמשך שעות אני משנה תנוחות, מצד לבטן, קם לשירותים וחוזר חלילה.
    בדיקות אורולוגיות מקיפות שביצעתי לפני מספר שנים לא העלו דבר (אולטרסאונד בטן, אורדינמיקה וכדורים שונים לא הועילו).
    מבחינת הגב - אני סובל מבלט דיסק ובקע ב-L4-L5-S1.
    כמו-כן אני אדם מעשן.
    יש לך מושג אולי מה יכולה להיות הבעיה ומה יכול להוות פיתרון?
    האם לפנות לנוירולוג או נוירוכירוג (זה בתחום שלכם)?
    יש בדיקות אחרות שהיית ממליץ לי לבצע?
    ושאלה אחרונה - האם יתכן וקשור לזרימת דם לקויה? - בבדיקות דם נאמר לי שהדם שלי סמיך/צמיגי.
    אני ממש אובד עצות ובעיקר תשוש.
    אודה לעצתך המלומדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תכיפות שתן - עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• תכיפות שתן - עזרה בבקשה - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    18/12/2013

יש לעבור ברור אורולוגי ואולי גם נוירולוגי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו