דום לב שגרם להפסקת זרימת החמצן למח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דום לב שגרם להפסקת זרימת החמצן למח
    אין יאושבעולם
    04/02/2014

שלום רב מקווה מאוד שאני יקבל פה עזרה כי זה עניין של חשוב מאוד ואם אני כותב בפורום הלא הנכון כולי תקווה שתפנו אותי לרופא הנכון או הפורום הנכון.
    בן דודי קיבל דום לב ועקב זאת נעצרה לו האספקה של החמצן למח לשש דקות וחצי ונמצא כעת במצב של כמעט תרדמת הרופאים ואנחנו מקווים שהוא לא יכנס לתרדמת.
    הוא לא מתפקד באופן רגיל אלא פה ושם מזיז את הידיים והרגליים ולעיתים העניים שלו נפתחות, הוא מאושפז בבית חולים הלל יפה..
    השאלה שלי אליכם היא לאיזה רופא מומחה אני יכול ללכת שייעץ לנו על המשך הטיפול בו כי כל דקה קריטית וחשובה לנו כי הוא עדיין לא ב"קומה" ואנחנו רוצים לסייע לו כמה שיותר מהר על מנת שחס וחלילה לא יכנס למצב של "קומה" חשוב לנו מאוד כל העניין הזה כדי שנוכל לבוא לרופה הזה עם כל המסמככים כדי שיעזור לנו..
    ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אייל יצחיאק
    06/02/2014

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_נוירולוגיה_שבץ_מוחי_אירוע_מוחי' id=link]נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו