סובל מי NF1קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מי NF1קשה
    שמואל כהן
    05/06/2014

שלום דר בן 48 סובל מי NF1 אופני למיפוי עצמות יש תמונה של הבדיקה הקתמים השחורים מה זה בולת סמנים שחורים בצילומי ונוסף לבדיק של MRI מוח קיבלתי פינוח הסינוס הקוורנזוס משמאל האדרה מתאים למניגיומה [אין שיני מי האחר קרינה] יש יש מעורבות כנארה של V1 בפיסור אורביטלית עליונם משמאל על הטנטוריום מודגמת המרטומות בחומר לבן פריאטלי עמק בספלניום של הקורפוס קלוזום בלוטת לימפה קטנה פלנגאלית לטרלית חלק העליון של הפוסה האיפרה טמפורלי ובעיקר בפוסה וכנף של הספנןאיד משמאל נמצה נוירופיברומה פלקסיפורמית מתפשטת עד לגג הארובה תהליך שטבעו לא ברור באלואולר פרצס שמאלי של מקסילה מודגם גהש N מודגםDVA זעיר ורידי התפחותי דר היפ הפשר לקבל הסבר לגבי שני הבדיקות תודה בקשה תחלו לאסביר ל י ע אתור שלי לאדסה או בחודש 9 וחן אני מבקש ליות מעודקן בערך אני נימצה בהדסה במעכב עצל פרופסור לוסו דותן פרופסור לוטם מיכל וגם עצל קפלן ששלך אותי ל בדיק MRI חוזר ליותר מדיק בגלל נארופיברומה בהפקת של העכמת יש דיון איתו לגבי ניתוח לתיקון העקמת לדעתו מצבי מורק מעוד ומסהח בגלל כול יסטוריה רפאוית יש לי לחץ דם גבו דפיקות לב מיתיפ בהליחה קוצר נשימה בקשה ליתיחס לשהלתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובל מי NF1קשה

הוספת תגובה

• סובל מי NF1קשה - תגובה

פרופ` אייל יצחיאק
    20/06/2014

לא ברורה השאלה.
    נראה שאתה מטופל אצל רופאים מצויינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו