האם זה קשור ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה קשור ?
    מוניק
    18/11/2014

לפני כשנתיים וחצי עברתי ניתוח ראש {הידרוצאפלוס} ללא שאנט הרקע לא ברור כנראה מולד. מ ה 29 לספטמבר השנה אני סובלת מדלקת בשתן כבר ניסיתי מלא סוגים של אנטיביוטיקה , הדלקת חולפת ולאחר יום או יומיים שוב מתחילה מחדש - זה מתבטא הרגשה של חייבת לשירותים לפני שהשתן יברח . הייתה לי איזו פעם של בריחת שתן , ובעיקר יש לי מן הרגשה שמשהו קורה שם למטה הכוונה לא יודעת אם זה בריחת שתן או תחושה שהפרשה יוצאת .... הייתיב 4/11/14 בדקה אותי רופאה במיון ואמרה לי שזה נראה לה תקין ב 14/11/14 אצל רופא עיניים נאמר לי שהכל תקין ! האם אני יכולה להיות רגועה שזה לא כתוצאה מהדרוצפלוס ? אני משתגעת ולא מבינה מה קורה לגוף שלי {בת 36} והכי לא מבינה למה גם הרופאים לא מצליחים למצואו לי פיתרון ?? אומרים שהרפואה מתקדמת אז למה אני לא רואה את זה ?.....
    אודה לכם אם תרגיעו אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה קשור ?

הוספת תגובה

• ההמשך - מחדדת מעט

מוניק
    18/11/2014

האם חלילה יכול להיות שמשהו כרגע מתפתח לכיוון היפרוצאפלוס? לפני בדיקת תרבית שעשיתי לפני שבוע יצא תקין . כאבי ראש יש לפעמים לפני סולם כאב מ 1-10 הכאב הוא בערך 6 או 7... מה לעשות לחזור למיון???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה קשור ? - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    29/11/2014

מסיפוריך אני מבינה שאין לך שנט. וכרגע ההידרוצפלוס מטופל (ללא כאבי ראש וכ'ד). נשמע שיש לך דלקות חוזרות בדרכי השתן. פני לרופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו