כאבי ראש חזקים במיוחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש חזקים במיוחד
    מזלי
    01/02/2015

שלום רב ...אני בת 54 לפני כשבוע היו לי כאבי ראש חזזקים מאוד ..שאף טיפול כמו אופטלגין בשתיה או בכדורים..רוקסט פלוס..זריקת וולטרן לא עזרו לי...שבדרך כלל כן היו עוזרים...הגעתי לבית חולים..עשו לי סיטי ראש..וכך כתוב...סיטי מח-אין עדות לאוטם חריף כעת..ללא עדות לתהליךץ מיצר מקום בצקת או דימום. רושם לדלדול ביפרונטלי קל. שקידי מוחון בעמדה נמוכה (בכניסה לפורמן מגנום) עיבוי ריריות בחלק מתאי האתמואיד,בעיקר מימין..לא נראה שמדובר הבתקף מגרנוטי לפי האנמנזה. לאור עמדה נמוכה של שקידי המוחון יש צורך בהמשך מעקב נוירוכירוגי...יש לציין שרק כדור בשם percocet 5 עזר לי לכאב....אני מתוחה מאוד לאוד הממצאים בסיטי ..אודה לכם מאוד מאוד על הסבר התוצאה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש חזקים במיוחד

הוספת תגובה

• כאבי ראש חזקים במיוחד - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    04/02/2015

ממליצה לקבוע פגישה עם נוירוכירורג עם ממצאי ה ct

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש חזקים במיוחד

מזלי
    06/02/2015

מודה לך על המענה המהיר לגבי הסיטי...אבל בתור ניורוכולוגית שתארתי את הכתוב בסיטי אשמח לעזרתך לפענוח הסיטי.מודה לך מאוד....והאים יש סיבה דחופה לדאגה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש חזקים במיוחד - תגובה

ד``ר רחל גרוסמן
    07/02/2015

בדיקת ה CT מעלה חשד לתסמונת בשם כיארי, בה שקדי הצרבלום נמצאים בעמדהנמוכה. מהפיענוח לא ברור כמה נמוך הם נמצאים, כמה לחץ קיים ועוד. העיבוד הנחוץ כולל בדיקת MRI מח וביקור אצל נוירוכירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו