מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חזקים במיוחדמזלי01/02/2015
שלום רב ...אני בת 54 לפני כשבוע היו לי כאבי ראש חזזקים מאוד ..שאף טיפול כמו אופטלגין בשתיה או בכדורים..רוקסט פלוס..זריקת וולטרן לא עזרו לי...שבדרך כלל כן היו עוזרים...הגעתי לבית חולים..עשו לי סיטי ראש..וכך כתוב...סיטי מח-אין עדות לאוטם חריף כעת..ללא עדות לתהליךץ מיצר מקום בצקת או דימום. רושם לדלדול ביפרונטלי קל. שקידי מוחון בעמדה נמוכה (בכניסה לפורמן מגנום) עיבוי ריריות בחלק מתאי האתמואיד,בעיקר מימין..לא נראה שמדובר הבתקף מגרנוטי לפי האנמנזה. לאור עמדה נמוכה של שקידי המוחון יש צורך בהמשך מעקב נוירוכירוגי...יש לציין שרק כדור בשם percocet 5 עזר לי לכאב....אני מתוחה מאוד לאוד הממצאים בסיטי ..אודה לכם מאוד מאוד על הסבר התוצאה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חזקים במיוחד - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן04/02/2015ממליצה לקבוע פגישה עם נוירוכירורג עם ממצאי ה ct
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש חזקים במיוחד
מזלי06/02/2015מודה לך על המענה המהיר לגבי הסיטי...אבל בתור ניורוכולוגית שתארתי את הכתוב בסיטי אשמח לעזרתך לפענוח הסיטי.מודה לך מאוד....והאים יש סיבה דחופה לדאגה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש חזקים במיוחד - תגובה
ד``ר רחל גרוסמן07/02/2015בדיקת ה CT מעלה חשד לתסמונת בשם כיארי, בה שקדי הצרבלום נמצאים בעמדהנמוכה. מהפיענוח לא ברור כמה נמוך הם נמצאים, כמה לחץ קיים ועוד. העיבוד הנחוץ כולל בדיקת MRI מח וביקור אצל נוירוכירורג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)