בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם
    דפנה
    03/03/2015

דר שלום רב ותודה מראש, ב24.2.15 עשיתי בדיקת דם, שנכנסתי לחדר היה בחור צעיר מאד שאמר לי שהוא שנה מוציא דם. הוא הוציא דם עם פלסטיק דק ולמחרת נהיה לי שטף דם עד היום שקצת עבר אבל המקום עדיין ממש כואב לי. הפחד שלי שחלילה מבדיקת דם לא יכול להיווצר קריש דם (טרומבוזה). האם דבר כזה יכול לקרות מבדיקת דם רגילה? אני ממש מפוחדת מזה. תודה רבה לך, דפנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אייל יצחיאק
    03/03/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_בדיקות_רפואיות_בדיקות_דם' id=link]בדיקות רפואיות, בדיקות דם[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

פרופ` אייל יצחיאק
    03/03/2015

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_בדיקות_רפואיות_בדיקות_דם' id=link]בדיקות רפואיות, בדיקות דם[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו