טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. אני אחרי שלושה ניתוחים בראש..אחד עברתי בגלל גידול ושניים בגלל אפילפסיה. אני נורא סובלת מכאבים באזור של הניתוח וכשמתחילים לי הכאבים יש לי לחץ על העין והיא חצי סגורה. עשיתי mri והיה כתוב שם:מצב לאחר קרניוטומיה טמפורלית מימין לצורך הרחקת תהליך גידולי . מודגמים אנצפלומלציה, גליוזיס והרחבה של החריצים במיטת הניתוח כולל היפוקמפוס ימני . מה זה אנצפלומציה וגליוזיס והאם זה יכול לגרום לי לכאבים?
תודה רבה דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד