טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לאשתי הוחדר שאנט סטראטה מלפני שנה. מאז עדין לא הצלחנו למצוא את הלחץ המתאים שאליו השאנט אמור להיות מכוון. תחילה הוא כוון ל 1.5 אבל אז היא סבלה מכאבי ראש. לאחר מכן כוון ל 1 ואז סבלה מכאבי גם וצוואר ונראה כי החדרים נוקזו יותר מידי. וכעת השאנט מכוון ל 2 ולאחרונה היא סובלת מלחץ באוזניים בעיקר בעמידה כאשר היא שוכבת זה דיי נעלם הוא מוקל בצורה משמעותית. היא כבר דיי מתוסכלת.. האים כיוון השאנט ל 2.5 יכול לעזור במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים