MRI כאבי ראש חזקים כבר שלושה חודשיים מה עלי לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI כאבי ראש חזקים כבר שלושה חודשיים מה עלי לעשות
    יעל
    05/11/2016

התיעצות בבקשהבנוסף עברתי אם אר אי סריקה בתהודה מגנטית של המוח הבדיקה בוצעה בסדרות SWI DWI AIR FL T2T1לפני ואחרי הזרקת גדוליניום.
    התווית הבדיקה תחושת לחץ בחצי ראש השמאלי בבדיקה סיטי הודגם ממצא אקסטרה אקסיאלי משמאל להערכה.
    בוצעה השוואה לבידקת הסיטי קודמת 7.1016
    אקסטרה אקסיאלית פרונטו טמפורלית משמאל הודגם תהלךיך העוברה אדרה ניכרת לאחר הזקרת גדולויניוןם עם זנב דורלי במימדים של 2.8X2.6X1.6 X סמ המתאים למני גיומה הבטלטת אל תוך הציסטרנה הסילביאנית ולוחצת מעט על רקמת המוח ללא עדות לבצקת משמעותית של רקמת המוח.
    אין עדות לאזורי האדרה פתולוגיים אחרים לאחר הזרקת גדולניום
    חדרי המוח החללים התת עכבישיים והסולציים באזורים האחרים הודגמו שמורים.
    התקלו אותות תיקנים מכלי הדם הגדולים התוך גולגולתיים.
    עיבוי בינוני של רירית הסינוס המקסלילרי מימן והתאים האתמואידליים משני הצדדים.
    עיבוי קל יותר של רירית הסינוניס המרסילרי משמאל.

לסיכום ממצא המתאי למינגיומה פרונטו טמפורלית משמאל

השאלה האם צריך ניתוח הדבר עושה כאב ראש חזקים ואי יכולת ריכוז אני לא מסוגלת לעבוד והתסכל עלהמחשב איפה עושים את הניתוח אני חברה בקופת חולים כללית וזה סחבת ממש
    אני סובלת כבר כמעט ארבע חודשיים עד שעלו על הממצא

האם יש דרך לזרז תהליך כזה?
    האם הניתוח חמור מבחינה ניתוחית?
    מה זה מצריך לא הבנתי מזה זה זנב דורלי ואם זה עמוק בראש

תודה על העזרה בפענוח והמלצה להמשך טיפול תודה רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי יעל

פרופ` אייל יצחיאק
    19/11/2016

קרוב לודאי שמדובר בתהליך מתאים למנינגיומה (גידול שמקורו בקרומים העוטפים את המח). יתכן והתהליך הוא המקור לכאבי הראש אבל בהחלט ייתכן ומדובר בממצא מקרי.
    יש להיבדק על ידי נוירוכירורג ולהתייעץ לגבי הצורך במעקב או טיפול (ניתוח או קרינה).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו