טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 24 סובל מס' שנים מכאבים בגפה הימנית, זרמים וסחרחורות לאחרונה בבדיקת M.R.I גילו כי אני סובל ממלפורמציה ע"ש כיארי וסירנגומיאלייה והמליצו לי באופן חד משמעי (המחלקה הנוירוכירורגית של הדסה עין כרם) על ניתוח decompression. השאלה שלי היא: א. האם מישהו מכיר את הניתוח המדובר? פרטים? סיבוכים? מורכבות? ב. מה בית החולים הטוב ביותר בארץ המטפל בנושא? מנתחים מומלצים? ג. האם קיים טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התסמינים וההדמיה שתארת מהוים אמנם אינדיקציה לניתוח פתיחת הנקב הגדול (foramen magnum) ופלסטיקה של הקרום החיצוני של המח לצורך שחרור המעבר בין המדור המוחי והמדור השדרתי המוצר והחסום. הניתוח אינו מסובך טכנית למרות שקיימות לו מס' וריאציות ולעניות דעתי מבוצע בצורה טובה בכל מח' נוירוכירורגית. במצב בו אובחנה סירינגומיאליה בקונטקסט של המלפורמציה ע"ש כיארי - ניתוח זה הוא הטיפול המומלץ. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר