כאבי ראש ותסמינים נירולוגים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ותסמינים נירולוגים
    אבי
    12/11/2016

ערב טוב דוקטור מזה כשלושה שבועות יש לי כאבי ראש יומיים שמתרכזים בעיקר בחלק האחורי ומאז שאני זוכר את עצמי סבלתי מכאבי ראש לפני שנתיים וחצי סבלתי מכאבי ראש יומיים תקופה ארוכה עשיתי מרי מוח יצא תקין והכאבים נעלמו ולפני כחצי שנה אותו סיפור כאבי ראש שלא פוסקים עשיתי סיטי ראש כולל חומר ניגוד יצא תקין הכאבי ראש עברו ועכשיו כשלושה שבועות כאבי ראש יומיים בינתיים הייתי אצל רופא עיניים עשיתי שדה ראייה וoct שיצאו תקינים וגם אצל נירולוג מהקופה שחושב שזה כאב כרוני אך אני טיפוס מאוד חרדתי לוקח קסנקס חצי מילגרים פעמיים ביום כמו כן שמתי לב שקורא לי פעם אחת ביום שאני שוכח מילה זאת אומרת אתמול ביקשתי מאחיינתי את השלט ובערך שנייה לקח לי לקרוא לה בשם ואני מאוד מאוד מפחד מגידול אני כל הזמן עושה בחינות זיכרון לעצמי נ.ב דר גרוסמן את ניתחת את איני בהצלחה יתרה תודה מעומק הלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש ותסמינים נוירולוגיים

ד``ר רחל גרוסמן
    12/11/2016

אם בדיקת ה mri פוענחה כתקינה הייתי ממשיכה את הבירור אצל נוירולוג. ישנן כמובן סיבות רבות לכאבי ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר גרוסמן היקרה

אבי
    12/11/2016

לא נראה לי שקראת את ההודעה עד הסוף הבדיקה האחרונה שעשיתי הייתה סיטי מוח עם חומר ניגוד. ויצאה תקינה והיא הייתה בערך לפני יציר שנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה דילגו עלי

אבי
    20/11/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו