מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבא18/06/2008
אני בהריון שבוע 40.
לפני כשבועיים התחלתי להרגיש אטימות באוזניים ולפני כמה ימים הרגשתי טשטוש ראיה קל.
נבדקתי עלידי ניורולוגים שונים וגם אף אוזן גרון ורופא עיניים. אף אחד מהם לא מצא את הבעיה.
אני לא סובלת מכאבי ראש ( כמו כולם מידי פעם).
אין לי הקאות והלחץ דם תקין.
אני מאוד מפחדת אולי מדובר בגידול.
השאלה האם אלו הסימפטומים ואם באמת היה מדובר בגידול הרופאים היו מעלים חשד או שקל לפספס את זה?
אני נורא בלחץ ואני לקראת סוף הריון.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא' שלום
ד''ר עוזי בן דוד19/06/2008תסמנייך אינם קלסיים כלל לגידול בתוך הגולגולת.
אם בדיקת קרקעית העיניים תקינה והתסמינים לא מחמירים ממליץ לחכות לאחר הלידה בשאלה של ברור הדמייתי (למרות שבדיקת MRI ניתנת לביצוע בהריון).
ניתן בינתיים להתייעץ גם עם נוירולוג.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקור אצל ניורולוג
א21/06/2008בנדקתי על ידי ניורולוג בבית חולים קפלן וגם בקופה. שניהם ביצעו לי בדיקה גופנית (רפלקסים וכל הבדיקות השגרתיות שהם עושים) . שניהם אמרו לי שאין שם משהו מסוכן.
יש לי בימים אחרונים כאבי ראש עוברים וחוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא'
ד''ר עוזי בן דוד21/06/2008תעשי בדיקת קרקעית עיניים ואם תקינה אז בהצלחה בלידה והמשך ברור כאמור לאחר מכן.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה קטנה
א22/06/2008בדיקת קרקעית העין תקינה לחלוטין. מטריד אותי הקטע של האוזניין הן סתומות אבל אני שומעת רגיל כלומר אין שום ירידה בשמיעה. האם יש קשר בין כאבי ראש לזתימות באוזניים? האם זה יכול להיות משהו מסוכן? תודה וסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)