אבא שלי עבר ניתוח ראש להסרת גידול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא שלי עבר ניתוח ראש להסרת גידול
    מגי
    16/10/2008

אבא שלי עבר ניתוח ראש בבית חולים רמבם בחיפה אבא בן 67 אבא היה חודשים בטיפול נמרץ אחרי הכנסת נקז דרך הבטן אבא יצא מיטפול נמרץ יום ריאשון עשו לו סיטי ראש ומצאו לא חדרים מורחבים בראש אני מאוד ישמח איים תכתבו לי מה זה חדרים מורחבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבא שלי עבר ניתוח הסרת גידול בראש

מגי
    17/10/2008

אבא שלי היה מאושפז חודשיים בטיפול נימרץ לפני שבוע הוציאו אותו מטיפול נמרץ אבא שלי לא מגיב לא מבין מה שמדברים איתו הרופאיים אומרים שיש לו הרחבת חדרים בראש ותודה מגי מזרחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מגי,

פרופ` אייל יצחיאק
    19/10/2008

בתוך המוח מערכת חדרים בהם מיוצר נוזל שידרה. נוזל השידרה עובר דרך החדרים ויוצא אל סביב המח שם הוא נספג.
    ברגע שיש חסימה במעבר הנוזל או הפרעה בספיגה שלו יש הגדלה של החדרים, כשהחדרים גדלים הם לוחצים על רקמת המח סביבם ויכולים לגרום להרעות קשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו