מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לאחר ניתוח ראשיפעת12/11/2008
אני בת 32, לפני חודשיים עברתי 2 ניתוחים להוצאת המנגיומה מארובת העין הימנית, ניתוח ראשון נעשה ניסיון להוציאו דרך העין, ללא הצלחה. ניתוח שני הוצא הגידול דרך הראש, מאז הניתוח יש לי חוסר תחושה בצד ימין של הראש כולל הרכה ומחצית מהעפעף הימני, בסיכום הניתוח רשום כי עצב 3 מימין שותק, בימים האחרונים יש לי כל מיני תחושת מוזרות כמו עיקצוצים וגרד פנימי מתחת לעור הרדום, האם תופעות אלו הם אופייניות? וכיצד אפשר למנוע את הגרד בראש כאשר הוא בעצם רדום. העין עצומה למחצה ועדיין בשלבי החלמה בנוסף אני מרגישה בעין ימין את הדפיקות לב שלי (פולסים) כל הזמן מה זה אומר?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת שלום,
פרופ` אייל יצחיאק12/11/2008קשה לי להבין איזה ניתוח עברת בדיוק. האם המנגיומה או מנינגיומה. האם בתוך הארובה או באזור הארובה.
האם מלבד עפעף צנוח יש גם פזילה?
באופן עקרוני בהחלט יכול להיות חוסר תחושה סביב מתלה העור ובמהלך ההחלמה חולים רבים מדווחים על תחושת גרד ועקצוץ.
החלמה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח ראש , המשך..
יפעת13/11/2008תודה רבה על תשובתך, ראשית סוג הגידול שהוצא הוא המנגיומה, הגידול ישב בתוך ערובת העין דחק את עצב הראיה כלפי מעלה עם נטיה שמאלה (דבר שפגע בשדה ראיה עליון) ובתוך סבך העצבים והשרירים של העין דבר שהיקשה את הוצאתו לכן ארך הניתוח 6 שעות, אכן בהתחלה העין היתה פוזלת אך הפזילה הסתדרה לבד העפעף עדיין סגור למחצה, הפולסים שיש בעין קצת מלחיצים אותי האם זה דבר טבעי אחרי ניתוח כזה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)