מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציסטה???אושר22/12/2008
קיבלתי תשובת M R I ורשום בסיכום : הרחבה בולטת יותר של חדר לטרלי שמאלי- ציסטה תוך חדרית? הידרוצפלוס חד סטרי? אני לא לחוצה ולא מבינה מי יכול לפענח לי את זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושר שלום,
פרופ` אייל יצחיאק22/12/2008הרושם שלי שמדובר בממצא מקרי שדורש מעקב בלבד אך, יש לשמוע את תלונותיך, לבדוק אותך ולראות את ההדמיה על מנת להחליט. אנא פני לנוירוכירורג לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אושר22/12/2008דר אייל שלום ותודה על תגובתך המהירה מרוב לחץ לא שמתי לב אפילו שרשמתי שאני לא לחוצה אני לחוצה מאוד. לאחרונה יש לי כאבי ראש חזקים מאוד ממש התקפים לפני חודשיים בערך בעקבות הכאב ראש היה לי מין נימול כזה בחלק מהפנים והיד זה נמשך כ20 דקות טשטוש בראיה ועבר הופניתי למיון לבדיקות כדי לאבחן שלא היה ארוע כלשהו הסי טי היה בסדר והמליצו על ה M R I היום אני מקבלת את התשובה ורשום בה כך: קיימת הרחבה קלה של לטרלי ימני כולל הקרן הטמפורלית והרחבה בולטת יותר של חדר לטרלי שמאלי עם דחיקת המחיצה הבין חדרית לימין , קימור הקורפוס קאלוזום כלפי מעלה אין סמני דיפוזיה טראנס אפנדימלית. יתכן ומדובר בציסטה תוך חדרית. יתר מבני המוח בגדר הנורמה. מיקום ואותות תקינים............. בסיכום לא הודגמו פלאקים דה- מיאלינטיבים הרחבה בולטת יותר של חדר לטרלי שמאלי ציסטה תוך חדרית? הידרוצלוס חד חדרי? האם תוכל לעזור לי להרגע ולהבין כי אני מאוד פוחדת עד שאראה רופא. אני מאוד מודה לך על תשומת הלב ממתינה לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?..........????
אושר23/12/2008סליחה על חוסר הסבלנות שלי אם זאת ציסטה? האם זה מוכיח שהיד שנרדמה לי והפנים כמו שכתבתי זה היה ארוע מוחי? ומה הם הטיפולים כלומר איך מטפלים במצבים כאלה ? ניתוח? ממה זה נגרם? סליחה על המון שאלות אבל אני מוטרדת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושר שלום,
פרופ` אייל יצחיאק23/12/2008לדעתי התלונות לא קשורות לתהליך אך קיים קושי להחליט ללא בדיקתך וראיית ההדמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?.
אושר23/12/2008לאיזה תהליך? ואני מודה לך בכול זאת על תשומת הלב. (למרות שלא הרגעת אותי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההציסטה התוך חדרית
פרופ` אייל יצחיאק24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)