מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דגנרציה ולריאניתאיילת04/04/2009
שלום רב.
ההיסטוריה הנוירוכירורגית שלי ארוכה והיריעה קצרה מלהכיל את כולה. אציין בנקודות שאני מאובחנת מגיל 4 כסובלת ממלפורמציה וסקולית, ענקית כהגדרת הרופאים, באיזור הגרעינים הבזאליים מימין. אני בת 27 ומאחורי 2 דימומים תוך מוחיים תת עכבישיים,3 טיפולי רדיולוגיה פולשנית (אמבוליזציות) על ידי ד"ר סיטון מארה"ב וד"ר בקון בתל השומר. הטיפולים צמצמו את גודל המלפורמציה לכדי חצי מגודלה המקורי שהיה 7X7X3 ס"מ. כמו כן עברתי 2 טיפולי רדיוריכוררגיה שהאחרון שבהם השאיר נזק קרינתי בצורת בצקת מוחית אשר גרמה לפגיעה עצבית ונמק ברקמות נוירולוגיות במוח.
כיום מזה כשש שנים אני חיה עם המיפרזיז מצד שמאל, המונימוס המיאנופסיה ובשנתיים האחרונות מאובחנת גם כסובלת מאפילפסיה ממקור משני. מטופלת בנוגדי פרכוסים.
בסריקה האחרונה שביצעתי הודגמה מעבר למלפורמציה גם דגנרציה ולריאנית. אני משערת שמדובר באותו הנמק של תאי עצב ורקמות במוח. שאלתי היא מה פירוש המושג והאם השערתי נכונה?
בכבוד רב, איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיילת שלום
משה06/04/2009האם הדימומים שהיו לך תוך כדי האימפוליזציה או לפני הטיפול .
האם כתוצאה מהאימפוליזציה דיממת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)