מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנינגיומהסמושי06/06/2009
שלום ד"ר אייל,תודה על הפורום,אני יודעת שחוקית לא תוכל לעזור לי אבל אינושית אני מקווה שכן,אני בת 32 גילו אצלי לפני 3חודשים מנינגיומה בצד שמאל על עצב הראייה,והייתי צריכה לפני חודש לעבור ניתוח,אני מאד חוששת כי לפני 4שנים חבר קרוב עבר ניתוח דומה ולא התעורר יש לי שתי בנות קטנות שעדיין צריכות אותי,בקשתי היא להכיר לי מישהו שכבר עבר ניתוח כזה זה מאד יעזור לי להסכים לעשות את הניתוח,וזה בוודאי בהסכמה עם הצד השני,והמון המון תודה ד,ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
פרופ` אייל יצחיאק09/06/2009אנא פני לדר ספקטור מהדסה, הוא מומחה לניתוחים מסוג זה ויתכן ויכול להכיר לך חולים שטיפל בהם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנינגיומה
שרית09/06/2009שלום סמושי. גם אני עברתי ניתוח דומה לפני כחצי שנה ונותחתי ע"י דר ספקטור. אשמח לשוחח איתך או לכתוב לך במידה ותכתבי בפורום את כתובת הדוא"ל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנינגיומה
סמושי09/06/2009שלום שרית אני מאד שמחה שיש עדין אנשים שמוכנים לעזור,אולי תכתבי את המייל שלך ואוכל לשאול אותך כמה שאלות,ושוב תודה
שרית09/06/2009כתובת המייל שלי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית
סמושי10/06/2009שלום לך שרית ניסיתי לשלוח לך מייל אבל כותב לי שהכתובת לא חוקית אולי יש לך טעות באיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי-עברתי בהצלחה
דבש נאוה03/07/2009שלום לך
אל תדאגי,לפני כ20 שנה עברתי ניתוח להוצאת מניגיומה, הם נכנסו דרך המצח, הכל עבר בשלום עד היום ומלבד טעות אהנושית ששכחו לשים סיליקון בחור ונשארתי עם צלקת מכוערת במצח. אני מרגישה מעולה טפו -טפו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)