מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש מעירים משינה.יפית20/06/2009
היי.
אני בת 47 סובלת שנים רבות ממיגרנה כולל כל התופעות.אבל בתקופה האחרונה-בשבוע האחרון יש לי כאב ראש שמעיר אותי משינה בעוצמתו כל יום לפנות בוקר.הכאב עצמו הוא ברקות ובמצח אבל מורגש חזק גם בצוואר העליון.ברצוני לציין שכרגע אני נמצאת בבירור של היפרתירואיד.אני מוטרדת מאד מהעניין של כאב הראש שמעיר משינה וחושבת על הגרוע מכל.מחכה לבדיקת סיטי.
יש מצב שהתופעה הזו היא על רקע שונה מאשר---גידול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יפית
פרופ` אייל יצחיאק20/06/2009יש סיבות רבות לכאבי ראש, השכיחה שבהן כאבי ראש כתוצאה ממתח. אכן כשסובלים מכאבי ראש מהסוג שאת ציינת יש לשלול תהליך תופס מקום מוחי.
יש לפנות לנוירולוג בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש מעירים משינה
יפית20/06/2009תודה על תשובתך.ברצוני לציין שנבדקתי השבוע ע"י נוירולוגית שעשתה לי בדיקה נוירולוגית מקיפה והכל היה תקין.האם ייתכן וזה קשור להיפרתירואיד?
אדאג לעשות סיטי בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יפית
פרופ` אייל יצחיאק21/06/2009שמחתי לשמוע שבדיקת נוירולוג היתה תקינה, לגבי התירואיד אנא פני לאנדוקרינולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)