טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אבי לאחר איבוד הכרה והתמוטט אושפז בבית החולים בלינסון. נאמר כי יש לו גידול שפיר בחלק אחורי שמאלי של הראש בגודל של 3 ס"מ לאחר שהיה אמור להיכנס לניתוח הוחלט לפתע לשחרורו ולתאם ניתוח שוב רק לאחר יותר מ 10 ימים [ גם תאריך זה משוער, לפי הנאמר ע"י הרופאים המטפלים] כאמור אחרי כמה ימים מלחיצים נשלח אבי הביתה עם תרופות נגד פירקוסים [ אשר גרמו בהתמוטטות הראשונה שבגינה אושפז ]. מה אתה מציע לעשות? האם זה מספיק אחראי מצד הרופאים לדחות ניתוח מסוג זה? האין המצב יכול להחמיר לאחר איבוד הכרה שנוצר מבצקת במוח כתוצאה מהגידול.? האם כדאי לקבל חוות דעת נוספת?
כמו גם אשמח לדעת מה כמה הם סכויי ההצלחה לצאת מהניתוח שלם ובריא אם אבי בן ה 60 בסך הכל בן אדם בריא עד עתה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר