דימום אפידורלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום אפידורלי
    יורם
    08/10/2009

בתי בת ה - 8 עברה בשבוע שעבר ניתוח ראש לאחר דימום אפידורלי משמעותי. בסי.טי לאחר הניתוח התברר כי הדימום הופסק ונוקז ברובו אך נותר דימום קל שהודיעו לנו שייספג עם הזמן. רציתי לדעת אם יש בכך סיכונים. אם הדימום יכול להתפרץ שוב. אם פתאופם יכול "לצוץ" נזק בלתי הפיך כתוצאה מהניתוח. איזו החלמה דרושה ומה משכה. הניתוחבוצע בבית חולים תל השומר ע"י דר' זאוברמן המלאך והצדיק שהציל את הבת שלי. מי שיכול לשתף אותי "בחוויה דומה שעבר ויש לו יותר אינפורמצייה אני אשמח לדבר איתו גם בטלפון : 0524030223 .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום אפידורלי

הוספת תגובה

• הי יורם,

פרופ` אייל יצחיאק
    11/10/2009

הדם שנשאר ויספג לאיטו בדר"כ חסר משמעות. הניתוח אינו מייצר נזק בלתי הפיך כי אם מונע אותו ואם יש נזק הוא כתוצאה מהחבלה והדמם.
    הייתי ממליץ על ביקורת במרפאה לחבלות ראש בבית החולים אלי"ן.
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיקורת באלין??

איתן
    30/10/2009

למה צריך ביקורת באלין אחרי דימום אפידורלי? לא מספיק ביקורת אצל הרופא המטפל? בד"כ לא נשאר נזק אחרי דימום כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי כדאי לבקר גם באלין

פרופ` אייל יצחיאק
    01/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו