מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רסיס בראשאילן12/11/2009
אני נפצעתי בפיגוע 1987ומאז הפיגוע אני סובל מכאבי ראש מאוד חזקים
יש לי רסיס בראש שעדיין קיים ולא חדר לגולגלות ומשם מתחיל לי הכאב ראש ואז זה עובר לכל הראש
האם הכאבים האלו כתצואה מהרסיס מתכתי שקיים אצלי בראש
אני כבר לא יודע מה לעשות
אני מפחד ללכת לרופא בגלל שאני מפחד שיעשו לי ניתוח להוצאת הרסיס
וזה מאוד מפחיד אותי
האם הקשר הסיבתי זה הרסיס בראש
יש לציין שאף אחד ממשפחתי לא סובל מכאבי ראש לא אחים שלי ולא הורי
תנו לי עצה בבקשה
הודה מאוד על תשובה מהירההדפסת ההודעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסיס בראש
עדי25/11/2012שלום, לאחרונה מצאו לבעלי רסיס בראש ככל הנראה מפעילות מבצעית כלשהי. אני קצת חוששת לשלוח אותו לCT מאחר וזה הרבה מאד קרינה אך מצד שני הוא סובל מכאבי ראש בלתי פוסקים ואני מעוניינת למצוא פתרון לבעיה. אני אשמח אם תוכלו להגיד לי מה כדאי לעשות? האם לדעתכם הוא חייב לעשות CT?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אילן,
פרופ` אייל יצחיאק16/11/2009יתכן והרסיס בראש גורם לכאבים אבל יתכן ויש גורמים אחרים לכאבים אלו.
במידה והינך חושש מבדיקה אצל כירורג ניתן לפנות לנוירולוג שאינו מנתח ומטל בכאבים.
הייתי פונה לדר' יעקב עזרא מהדסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)