בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה
    שמואל
    29/12/2009

שלום דר אני בתתי סריקה בתהודה מגנטית של מוח 1 מוקדים בעלי אות גבוה בT2בספלנום של קורפוס קלוזום משני הצדדים ובחומר בלבן באונות הפריאטליות מאחור ובאונות האוקסיפיטליות 2יש גם מימצה שקיבל תיפול הקרנות תהליך תופס מקום בסינוס הקברנוזי משמאל בקוטר של. 1.8על 8.9 על1.6 סמ שנצבע היטב עי חומר ניגוד.הנגא לפני הטיפול היה 11.16על10.05 ממ דר 1מזה אומר אנגה גדל מאז ו2 למה מיטכבן מוקדים בעלי אות גבוה בT2 בספלנום של קורפוס קלוזום משני הצדדים בחומר הלבן שדרוש מעכב תודה דר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה

הוספת תגובה

• מה השאלה?

פרופ` אייל יצחיאק
    30/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

שמואל
    30/12/2009

השאל בבקשה הי מזה מוקדים בעלי אות גבוה בT2 בספלנום של קורפוס קלוזום משני הצדדים ובחומר הלבן באונות הפריאטליות מאחור ובאונות האוקסיפיטליות לז ה השאלה מה אוסים למה מתכבן הרדיולוג תודה דר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שמואל.

פרופ` אייל יצחיאק
    05/01/2010

הממצאים לא ברורים לי אבל נראה לי שכדאי להתייעץ עם הרופא שהקרין אותה או עם נוירואונקולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו