טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בבדיקת אם אר אי שנעשתה לי עקב כאבי ראש ודלקת קרום המוח נמצא תהליך תופס מקום בבסיס האונה הטמפוראלית מצד שמאל.הודגם תהליך תופס מקום אקסטרה אקסיאלי המתאים למנינגיומה . כן יש בצקת מסביב.
הייתי ביעוץ בהדסה ונמר לי כי מומלץ להמתין ארבעה חודשים ואז לבמע שוב אם אר אי כדי לאמוד את צמיחת הגידול. יש לי כאבי ראש בבוקר חזקים וגם לחץ על העין השאלית ודמעות בה. לפני שבוע התעוררתי בשלום לפנות בוקר עם סחרחורת סבובית קשה.ואיבודי ראיה לסרוגין. זה חזרלוש פעמים באותו לילה. לחרת בבוקר היתה לי בעיה של יצבות בעמידה. כעת הכל חלף ואני שואלת האם זה קשור למנינגיומה?מה לעשות בארוע חוזר של סחרחורת קשה כמו זו שהיתה לי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר