מניניגיומה וסחרחורת סיבובית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניניגיומה וסחרחורת סיבובית
    גאולה
    24/01/2010

שלום
    בבדיקת אם אר אי שנעשתה לי עקב כאבי ראש ודלקת קרום המוח נמצא תהליך תופס מקום בבסיס האונה הטמפוראלית מצד שמאל.הודגם תהליך תופס מקום אקסטרה אקסיאלי המתאים למנינגיומה .
    כן יש בצקת מסביב.

הייתי ביעוץ בהדסה ונמר לי כי מומלץ להמתין ארבעה חודשים ואז לבמע שוב אם אר אי כדי לאמוד את צמיחת הגידול.
    יש לי כאבי ראש בבוקר חזקים וגם לחץ על העין השאלית ודמעות בה.
    לפני שבוע התעוררתי בשלום לפנות בוקר עם סחרחורת סבובית קשה.ואיבודי ראיה לסרוגין. זה חזרלוש פעמים באותו לילה. לחרת בבוקר היתה לי בעיה של יצבות בעמידה.
    כעת הכל חלף ואני שואלת האם זה קשור למנינגיומה?מה לעשות בארוע חוזר של סחרחורת קשה כמו זו שהיתה לי.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי גאולה,

פרופ` אייל יצחיאק
    25/01/2010

אני בהחלט מוטרד מהסיפור של הפרעה בימיבה ואיבודי הראיה, אנא פני לרופא שבדק אותך בהדסה בהקדם על מנת לשלול שמתפתחת בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב על המענה המהיר

גאולה
    25/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו