מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בעמוד שדרה צווארידניאל07/04/2010
שלום רב,
אני בן 21, ברקע סקוליוזיס וקיפוזיס. לאחרונה אני סובל מכאבים באיזור העורף צד ימין בעיקר כאשר אני מזיז את הראש או משעין אותו.....יש לציין כי ביצעתי לפני כשנה וחצי צילום גולגולת שבו הודגם "בלט גרמי בעצם אוקציפיטלי... ייתכן וריאנט אנטומי".
בדיקות דם תקינות למעט רמת פוספאט מעט גבוהה מן הנורמה (4.8), בשבוע הבא יש לי תור לאורתופד.
האם לדעתך כדאי לעשות פיזיותרפיה לצוואר/לגב? ממה הכאב בעורף יכול לנבוע והאם קשור לסקוליוזיס או לקיפוזיס? האם קשור לבעיה בעצם עקב רמת הזרחן הגבוהה?האם יש צורך לבצע MRI עמוד שדרה??? מה משמעות הבליטה הגרמית בגולגולת והאם מדובר בפגם מולד או נרכש?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דניאל
פרופ` אייל יצחיאק08/04/2010הרבה שאלות ומעט תשובות :)
קרוב לודאי שיש קשר בין הקיפוסקוליוזיס שיש לך לכאבי הצואר. במידה והכאבים בצואר בלבד קרוב לודאי שמעט פיזיוטרפיה, מנוחה ומששכי כאבים יעזרו.
לגבי הבליטה הגרמית בגולגולת גם היא קרוב לודאי בליטה שנמצאה באופן מקרי ודי חסרת משמעות .
בכל מיקרה עליך להיבדק על ידי רופא שעיסוקו מחלות עמוד שידרה ועל ידי נוירוכירורג או על ידי נוירוכירורג שמומחה למחלות עמוד שידרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)