ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח
    לירון
    18/06/2010

שלום רב!
    ראשית אציין כי אין ביידי מידע רב אודות הבעיה ואף לא שם מסויים שלפיו מכנים את התופעה.
    ולהלן: מדובר באבי כבן 61 מיזה כשלושה חודשים הוא חש עייפות נוראה איבוד זיכרון חוסר יציבות ואיבוד שיווי משקל (משדר חוסר חיוניות) לאחר תחינותינו ניגש לבצע מספר בדיקות דם, כימיה וכו' אחד הדברים שעלה מין הבדיקות הוא חוסר עצום ב B 12 וקיבל טיפול של 12 זריקות הדבר לא השפיע על מצבו והתופעות נשארו אותן תופעות, משחזר לרופא המשפחה זה נתן לו מספר זריקות נוסף.
    לפני כיומיים אבי חש ברע ויצא באמצע יום העבודה לביתו וכל שרצה היה לישון
    לאור האמור הבצרנו בו ללכת למיון להיבדק לאחר בדיקת נוירולוג הוחלט על בדיקת סי טי שבא היה משהו לא ברור והוא נתבקש לבצע את הבדיקה שוב ולאחר הבדיקה החוזרת אמרו לנו שנמצא גידול בתאי המוח שמפריע לנוזל של המוח לעבור בין התאים ועל כן יש לבצע ניתוח ע"מ להסירו.
    שאלותיי:
    1. מי בארץ מתמחה בטיפולים בבעיות אלו (אבי מתגורר בב"ש)
    2. איך נקראת התופעה (הרופא בסורוקה לא ידע לענות לי)
    3.מה הסיכונים בניתוח והאים ישנה חזרה לשגרה לאחריו
    בתודה על הסבלנות, הסובלנות והסיוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח

הוספת תגובה

• הי לירון,

פרופ` אייל יצחיאק
    19/06/2010

קשה לי לענות לך משום שאצלנו בהדסה לכל סוג של גידולים יש מנתח המתמחה בטיפול בהם. אנא שלחי לי יותר פרטים ואשמח לנסות לכוון אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו