אנומליה ורידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנומליה ורידית
    רוני
    31/07/2010

שלום רב,
    בעקבות טשטושי ראיה שנמשכו כ- 10 דקות כל התקף (6 התקפים בשנה וחצי האחרונות), וכאבי ראש שנמשכו כשבועיים (כאבי ראש ממוקדים שנעו ממקום למקום, שלא הזכירו לי שום כאב ראש שהיה לי בעבר) עברתי בדיקת סי.טי. בהתאם לתוצאות - הכל תקין, למעט אנומליה ורידית התפתחותית קלה.
    ברצוני להוסיף שלפני כשש שנים עברתי בדיקות סיטי והכל היה תקין.
    אשמח לדעת מה משמעות התוצאה ומה ניתן אם בכלל לעשות.
    תודה רבה,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנומליה ורידית

הוספת תגובה

• אנומליה ורידית

ד''ר יוסף גילבורד
    01/08/2010

רוני שלום !
    לא ציינת את גילך והמיקום של האנומליה הורידית וקשה להתייחס לתלונה ואם קשורה או לא לממצא. יחד עם זאת נראה לי שהינך זקוק לבדיקה ויעוץ נוירולוגי בהקדם לביצוע בדיקת "דופלר" של עורקי הצואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנומליה ורידית

רוני
    05/08/2010

ד"ר גילבורד תודה רבה על התייחסותך.
    בצעתי גם דופלר צוארי והבדיקה היתה תקינה לחלוטין.
    אני בת 35, בד"כ בריאה לחלוטין (למעט התופעות שציינתי: בשנה וחצי האחרונןת תופעות של טשטוש ראיה, וכאבי ראש מוזרים שהיו לי לא מזמן ונמשכו כשבועיים. בנוסף, אתמול ישבתי בחדר חשוך והיה נראה לי שחלק משדה הראייה שלי בעין אחת נחסם למספר שניות). אני כבר לא בטוחה בתחושות שלי, ולא מבינה מה קורה לי. האם תוצאת הסיטי יכולה להסביר זאת ("מבנה פסי של האדרה באיזור פרונטלי משמאל, יתכן אנומליה ורידית התפתחותית קטנה")? מה משמעותה?
    בדיקה אצל רופא עיניים גם יצאה תקינה.
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו