היקףראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היקףראש
    חסום
    27/08/2010

60 ס"מ זה גדול לילדה בת 13?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היקףראש

הוספת תגובה

• ראש גדול

ד''ר יוסף גילבורד
    27/08/2010

ראה קודם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי צורה בראש מצחיקה

דניאל מטבריה
    28/06/2011

אהלן דוקטור יש לי שאלה
    נכון שברגע שסוגרים את הפה אז יש 2 שרירים שפועלים בצדדים של הראש הבעיה היא שאצלי הם יותר מידי פועלים ויותר לי ראש כזה ביצה עכשיו יש מכון שזה כבר הרגל אצלי אז נוצר לי צורה מצחיקה בראש
    הראש הולך בצורה מאוד מצחיקה ואני מעוניין לדעת אם אפשר לשנות או להקטין צורה בראש
    אני בן 20

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראש גדול

ד''ר יוסף גילבורד
    27/08/2010

ההיקף הממוצע לילדה בגיל 13 הוא 53.5 ס"מ ( 51 ס"מ לילדות עם ראש קטן ל 56 ס"מ לילדות עם ראש גדול). 60 ס"מ זה גדול משמעותית .
    הגדילה עד גיל 18 צפוייה להיות של עוד כ 2 ס"מ כלומר 62 ס"מ. בהמשך השינויים מזערים אך פרופורציונית, הראש תמיד יהיה גדול ביחס לגופה כמו היום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו