מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרני gamma knifeיפה02/02/2011
לאימי בת 84 מנינגיומה במוח -גדול פרונטלי משמאל 8X4.4 ס"מ , מראה אקסטרה אקסיאלי ובעל האדרה חזקה עם מרכיב שרידני בתוכו , התהליך גורם לסטיית קו האמצע של 9 מ"מ לצד ימין וקיימת בצקת קלה סביב התהליך . בגלל מצב בריאותה אנחנו נמנעים מניתוחים פולשניים
השאלה באם טיפול בgamma knife יכול לעזור לצמצום הגידול והקלה ,האם אין לו סיכונים והאם קיים במסגרת קופת חולים כללית ,מודה מראש על תשובתכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרני gamma knife - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד03/02/2011ראשית כל אין בארץ גמה נייף. יש הקרנות נסוג LINAC - LINEAR ACCELERATORשבעיקרון זה פועל כמו הגמה נייף.
הבעיה היא שבגודל כזה של תהליך לא נראה לי שזה בכלל ישפיע ולהערכתי זה עלול להגביר את הבצקת ולהחמיר את מצבה.
להערכתי , על פי התיאור ואם זה נותן הפרעות קליניות משמעותיות אין מנוס מניתוח.
האם לאמא יש בעיות בריאותיות קשות שמסכנים אותה לניתוח.
אני תמיד אומר לפציאנטים שלי שאם החולה הגיע לגיל כזה ואין לו בעיות חריגות הרי שרוב הסיכויים שיעבור את הניתוח כאילו היה 20 שנה יותר צעיר. יחד עם זאת צריך לשקול היטב את כל האפשרויות ולהחליט יחד עם הרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)