מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי דקירות אגן ימני ליד ע זנבמישל26/02/2011
שלום רב, אני בת 28, היה לי היריון כימי לפני חודש וחצי ובמקביל התחלתי טיפול באלתרוקסין על תת פעילות בלוטת תריס. לפני שבועיים ביליתי 3 פעמים במיון עקב כאבי דקירות קשים באגן ימני כולל שני בדיקות סי טי על חיפוש אבנים בכליות ותוספתן.
בזמן הכאבים עד עכשיו הכתף שלי - גם הימנית תפוסה וכואבת אתמול היו לי כאבים כ"כ חזקים שהקרינו לרגל הימנית שלא הצלחתי ללכת וחזרתי בוכה הביתה כי במיון לא מוצאים כלום, אני סובלת, ולא בא לי שישלחו אותי שוב הביתה. 3 גינקולוגים שללו בעיה נשית-הכל תקין. לפני 3 ימים כשממששתי את הישבן הימני למעלה הרגשתי בגולה שכואבת בלחיצה. לא פניתי לאף אחד עדיין בקשר לזה. מתוך סקרנות חרשתי לי בCT וראיתי באיזור שכואב - בין עצם זנב לאגן עיגול קטן וזה גם באיזור הגולה שכואבת, האם זה משהו שחוסם עצב? האם זה מסוכן? האם זה יכול להיות קשור לבעיה ? בבקשה אם תוכלו לראות את התמונה המצורפת... האם זאת בעיה נוירולוגית אופי כאבי הדקירות??
קיבלתי טיפול אנטיביוטי שלא עוזר על חשד לדלקת באגן לפי הגינקולוגית בגלל שבאולטרסאונד קפצתי מכאב שהיא העמיקה לכוון האגן........ עם מי אפשר להתייעץ?
תודה על תשומת ליבכם ושבת שלום. מישל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי דקירות אגן ימני ליד ע זנב - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד28/02/2011התמונת זבא ששלחת נראית לי תקינה.
תלונותיך אנם מתאימות לפורום. את זקוקה לבירור של פנימאי או כירורג כללי\ .אורולוג\.גינקולוגי\אותופד , כל דבר מחוץ לתחום שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)