כאבי דקירות אגן ימני ליד ע זנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי דקירות אגן ימני ליד ע זנב
    מישל
    26/02/2011

שלום רב, אני בת 28, היה לי היריון כימי לפני חודש וחצי ובמקביל התחלתי טיפול באלתרוקסין על תת פעילות בלוטת תריס. לפני שבועיים ביליתי 3 פעמים במיון עקב כאבי דקירות קשים באגן ימני כולל שני בדיקות סי טי על חיפוש אבנים בכליות ותוספתן.
    בזמן הכאבים עד עכשיו הכתף שלי - גם הימנית תפוסה וכואבת אתמול היו לי כאבים כ"כ חזקים שהקרינו לרגל הימנית שלא הצלחתי ללכת וחזרתי בוכה הביתה כי במיון לא מוצאים כלום, אני סובלת, ולא בא לי שישלחו אותי שוב הביתה. 3 גינקולוגים שללו בעיה נשית-הכל תקין. לפני 3 ימים כשממששתי את הישבן הימני למעלה הרגשתי בגולה שכואבת בלחיצה. לא פניתי לאף אחד עדיין בקשר לזה. מתוך סקרנות חרשתי לי בCT וראיתי באיזור שכואב - בין עצם זנב לאגן עיגול קטן וזה גם באיזור הגולה שכואבת, האם זה משהו שחוסם עצב? האם זה מסוכן? האם זה יכול להיות קשור לבעיה ? בבקשה אם תוכלו לראות את התמונה המצורפת... האם זאת בעיה נוירולוגית אופי כאבי הדקירות??
    קיבלתי טיפול אנטיביוטי שלא עוזר על חשד לדלקת באגן לפי הגינקולוגית בגלל שבאולטרסאונד קפצתי מכאב שהיא העמיקה לכוון האגן........ עם מי אפשר להתייעץ?
    תודה על תשומת ליבכם ושבת שלום. מישל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי דקירות אגן ימני ליד ע זנב - תגובה

ד''ר יוסף גילבורד
    28/02/2011

התמונת זבא ששלחת נראית לי תקינה.
    תלונותיך אנם מתאימות לפורום. את זקוקה לבירור של פנימאי או כירורג כללי\ .אורולוג\.גינקולוגי\אותופד , כל דבר מחוץ לתחום שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו