מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בפנים נוירלגיה טריגמינליתדן04/03/2011
שלום,
אני בת 36, מאיזור המרכז, לא סובלת ממחלות רקע כלשהן.
הייתי בריאה עד שעברתי טיפול שורש בשן טוחנת לסת עליונה..
ב 15.6.2010 עברתי טיפול שורש בשן טוחנת בלסת העליונה.
בדצמבר עקרו לי אותה בגלל כאבים שלא עברו.
כיום , לאחר 9 חודשים של סבל נוראי ובדיקות דם, רנטגן, CT ועשרות רופאים מכל התחומים (עיניים, שיניים, א.א.ג, כאב, נוירולוגיה).
כל הבדיקות תקינות לחלוטין. אין לי כלום על פי הממצאים.
למרות זאת, סוף סוף אובחנתי במרפאת כאב כחולה ב TN (למרות שאולי זה TAC -מתאים לסימפטומים שלי).
המוקד בלסת (רירית) עדיין מודלק וכואב מאוד במגע, מוגדר כאיזור פגוע מעל השן שטופלה, שאף אנטיביוטיקה לא מגיבה לו.
אני סובלת מכאב חזק צד ימין של הפנים, דקירות הלם פנימיות ובעין, דמעת חזקה ותופעות חריפות כמו דלקת בעין חד צידית ונזלת חד צידית, ונחיר סתום, חום נמוך קבוע 7.3).
התחלתי טיפול של טגרטול ודיקור, ובנוסף מטופלת בדלאצין מאחר והסימפטומים גם דלקתיים
והרופאים לא יודעים אם זה מהתסמונת, או שזה דלקת וצריך גם אנטיביוטיקה. (אוגמנטין ומוקסיפן לא השפיעו).
רציתי לשאול האם באמת יתכן שדבר כזה יגרם מיד לאחר טיפול שורש? (זה קרה מיד אחרי)
מהם סיכויי ההחלמה מהתסמונת הזו?
והאם מחלימים ממנה בכלל? בלי לפגוע בעין ובאף?
האם ניתן להחלים מתרופות/דיקור? או שלרוב זה נגמר בניתוח?
אשמח מאוד לתגובה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בפנים נוירלגיה טריגמינלית - תגובה
ד''ר יוסף גילבורד06/03/2011הרושם שלי הוא שמי שצריך לפתור לך את הבעיה הוא כירורג פה ולסת . אם אכן יש עדיין עדות לדלקת יתכן הדלקת התפשטה לעצם ורק באנטיביוטיקה מיוחדת שחודרת טוב לעצמות או אולי כירורגיה יהיו הפתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)