מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לרמדיmy_song10/01/2008
שלום,
אני בהריון עודף, מיותר לומר שאני כבר משתוקקת נואשות ללדת.
ניסיתי את כל הדבריים הטבעיים ללדת וכלום לא עזר.כולל שמן קיק ויחסי אישות.
בהמלצת חברה רכשתי רמדי שנקראת CAULOPHILUM בדילול של 200ch - בטיפות .
שאלתי-
כמה לקחת בשביל לזרז את הלידה סוף סוף?
תוך כמה זמן זה אמור לעבוד..להשפיע?
ודבר נוסף- האם בזמן שאני נוטלת את הרמדי אסורה עלי שתיית תה/קפה לחלוטין?
לוקחים אחרי/לפני אוכל/ שתיה?
מקוה שתעני לי במהרה..
כי אני כבר נואשת!
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה מוצלחת
כרמית ברלין10/01/2008הי ותודה על פנייתך.
אכן caulophyllum היא רמדי שמשתמשים בה בזמן לידה. מדובר יותר במצב של התכווצויות כואבות שאינן מביאות להתרחבות צוואר הרחם ולתחילתה של לידה.
לצערי, לא אוכל לייעץ לך במסגרת הכרותינו דרך האינטרנט בלבד.
המלצתי היא אליך, לא לקחת על דעת עצמך בשום אופן, רמדי הומאופתית, אלא לגשת להומאופת מוסמך, שילווה אותך בכל התהליך, בצורה מסודרת, מישהו שיידע מה לעשות בכל שלב ושלב..
בנוסף, היות ולידה היא מצב אינטנסיבי ומשתנה בכל רגע נתון, ייתכן ודרושות עוד רמדיס שיעזרו לעבור את הלידה בצורה בטוחה וקלה.
אשמח להיות לך לעזר. מאחלת לך לידה קלה ומהירה - כרמית ברלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא ענית לי על השאלה!!
my_song10/01/2008שאלתי לגבי זירוז לידה.
לא במהלך לידה!
בכל אופן,תודה..
אני מבינה שמכאן לא תבוא הישועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יואב פנחס11/01/2008הכוונה היתה שהרמדי שציינת מתאימה יותר במהלך לידה ולאו דווקא
לזירוז לידה, יכול להיות שלמצב של זירוז לידה תוכלי ךהעזר ברמדי הומאופתית אחרת
בהצלחה
יואב פנחס-הומאופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשאלתך
ברלין כרמית14/01/2008הי ושוב תודה על פנייתך
אני מבינה שאת סובלת וחושבת שלא קיבלת מענה לשאלתך.
לדעתי לא יהיה זה אחראי מצידי או מקצועי, לתת לך הוראות טיפול במסגרת האינטרנט בלי להכיר אותך.
האם זה היה נראה רציני בעינייך או אחראי אם היית שואלת באינטרנט רופא איזו אנטיביוטיקה לקחת כשכואב לך הגרון והוא היה עונה לך ונותן לך הנחיות טיפול רק על סמך שאלתך בלי לבדוק אותך או לראות אותך?.
בנוסף, גם אם הומאופתיה היא "טבעית" עדיין יש ביכולתה להזיק אם לא ניתנת בזמן הנכון ובמקום הנכון. ולכן המלצתי לך להגיע להומאופת מוסמך שילווה אותך בכל השלבים, שישגיח עלייך וידע מה לעשות בכל רגע נתון. לטובתך!!!!
זה נכון שבין היתר הרמדי הזו אכן מזרזת לידה, אך כמו שאמרתי, בעיקר, עוזרת כשהלידה נתקעת והצירים הקיימים לא מצליחים לגרום לפתיחה וללידה..
אני שוב מאחלת לך לידה באמת קלה ורק טוב. ומתנצלת על כעסך.
ברלין כרמית - הומאופתית קלאסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)