טיפול הומאפטי אצל רחל לא עזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול הומאפטי אצל רחל לא עזר
    ירון
    07/09/2011

הייתי אצל רחל
    הומאפטית קלאסית ולמעט המון שיחות ארוכות לא קרה כלום!!!
    לא סייעה לי בפתרון הבעיה הבריאותית[למרות שבהומאפטיה אתם טוענים שניתן לרפא כל מחלה]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול הומאפטי אצל רחל לא עזר - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    07/09/2011

שלום יותם

קודם כול אנחנו לא נוהגים לתת פתח להוצאת דיבה בפורום ולפרסם שמו של הומאופת שכביכול אתה מצהיר של עזר לך

אין לי מושג מהו טיב התהליך שעברתי מהו אורכו מה קיבלת ומה הבעיה וכאן זה גם לא המקום לדון בכך

מעבר לכך היכולת לפתור בעיות תלויה ברצינות הלקוח בהתמדה שלו עד לסיום התהליך

מעבר לכך להומאופתי כתחום יש את הפתרונות -אבל לא שהכרח כול הומאופת שתגיע אליו יוכל לתת לך תשובה מלאה -כי זה תלוי בגורמים רבים -כולל כמה מידע סיפקת ואו לא סיפקת -ולפעמים פשוט זהו לא ההומאופת שמתאים למקרה שלך

נסף על כך אני למדתי שהציבור הישראלי הוא אחד מהסוגים הכי גרועים שיש בעולם כשמדובר ביחס רציני לתהליך טיפולי - האחריות האישית של הלקוח לוקה בחסר בביצוע המטלות שיש עליו לבצע להצלחת הטיפול. החוסר התמדה. האין סוף תירוצים. החוסר רצינות מקשים על כול מטפל לסיים טיפול

אתם באמת חושבים ש 20 -30 -40 -50 -60 שנה של קלקולים שאספתם ונזקים שגרמתם לעצמכם במו ידיכם -מישהו צריך לבוא -וחייב לכם משהו בכלל ואו חיי בלכם פתרונות מלאים בתקופה של חודש חודשיים שלושה. לדעתי הקהל הישראלי הוא הזוי בציפיות שלו ההוזיות. הוא חוצפן. הוא לא אחראי. ומקשה על כול מטפל רציני לתת לו פתרונות מלאים בפרק זמן שלוקח להחזיר לאיזון את כול המצבים שאתם תרחטם כול כך טוב לגרום להם לצאת מאיזון

אם 20 -30 -40 -50 -60 שנה טרחתם לקלקל -אל תצפו מאף אחד שיניף מטה של קסמים ויהפוך את מציאות שלכם שאתם אחראיים על הקלקול שלה -למציאות זהב ויהלומים תוך חודש חודש יומיים שלושה

הסיבה היחידה שיכולה להיות שהומאופת יאלץ לשוחח אם לקוח כול כך הרבה היא בגלל שהלקוח לא סיפק את כול המידע ובצורה אמיתית-חובת ההומאופת להוצאי מידע מדוייק אמיתי ובלתי מתפשר כדי להביא לפתרון

לי עושה רושם יותר שרחל נאלצה לבזבז את זמנה עם לקוח שלא באמת רוצה להחלים ומחפש תירוצים איך להישאר תקוע במצב שלו -אחרת אין סיבה אחרת ואם אתה כסזה אדם רציני ולא הצלחת למצוא תשובות אחרי בו נאמר חצי שנה אצל הומאופת מסויים תמשיך להתעקש ולחפש אצל מישהו אחר -לא תמיד הומאופת מסויים יפתח לך את כול הדלתות -אבל אני בטוחה שהיא פתחה לך כמה

בהצלחה
    דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו