הזמנה למחקר בתחום ההומאפטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזמנה למחקר בתחום ההומאפטיה
    ירון
    19/09/2011

ברצוני לציין שהומאפטיה היא תחום לא ברור ולא בטוח שתמיד עוזר אולי רק במקרים חריגים מידי יום אני נתקל בעשרות מקרים שזה לא סייע להם.אם הומאפת מציין שהוא מרפא לחץ דם,סכרת,או סרטן,הרי מדובר בהטעייה אחרת כל בתי החולים היו נסגרים.
    אני מעורב כרגע במחקר קליני לבעיה רפואית נפוצה,ומזמין הומאפטים לבוא ולהכנס למחקר שיהיה בית חולים על אנשים המעונינים בסיוע המחקר יהיה בפיקוח רפואי,וקליני ושם יבדק עד כמה הומאפטיה אכן יכולה לרפא,או בעצם רק להקל על המצב.
    אני מזמין הומאפטים\הומאפטיות להשאיר את הפרטים שלהם כאן עם טלפון ליצירת קשר עימי.
    חשוב לציין שהמחקר יהיה כחצי שנה עד שנה על מס' מטופלים,ויהיה אך ורק לטיפול באמצעות רמדיס לא בכל הקשור לשיחות נפש מעמיקות,כן יבדקו במעבדת בית החולים מה כל רמדיס מכיל,ושאין בו תופעות לואי בלתי הפיכות
    הצלחה במחקר תגרום להמלצת הרופאים על הומאפטיה והפניית מטופלים לטיפול
    אגב מבחינת הרופאים הם מוכנים בשיתוף פעולה אבל תחת מחקר מסודר ורציני
    בברכה
    יותם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הזמנה למחקר בתחום ההומאפטיה - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    19/09/2011

שלום יותם
    אני מברכת על היוזמה ואשמח מאד לראות את תוצאות המחקר ואפילו לשתף פעולה כשיהיה משהו סגור . כמובן שאם יש נכונות של בית חולים או חברת תרופות לשתף הומאופתיה והומאופתים במחקר רציני זה מבורך וכאמור אשמח לקבל פרטים נוספים .
    בהצלחה רבה והרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    20/09/2011

ברצוני לציין שהומאפטיה היא תחום לא ברור ולא בטוח שתמיד עוזר אולי רק במקרים חריגים - מעניין אצלי בקליניקה ולא רק אצלי התחום מאוד ברור ומאוד בטוח מידי יום אני נתקלת בעשרות מקרים שזה כן סייע להם כולל לעצמי.

אם הומאפת מציין שהוא מרפא לחץ דם,סכרת,או סרטן,הרי מדובר בהטעייה אחרת כל בתי החולים היו נסגרים. -1 מי אמר שבתי חולים מרפאים מחלות כאלו ? תראה לי מקרה ריפוי - אמא שלי מתה ביסורים קשים אחרי ששהתה לא מעט בבתי חולים כנל בן דוד שלי כנל דודה שלי 2 אם הומאופת מציין שהוא מרפא מחלות הוא עושה טעות -הומאופתיה לא מטפלת במחלה אלא במה שגרם לה ומה שגרם לה מצוי ברובד הנשמה בלבד ושם אנו מטפלים איכן שאף רופא לא יכול לטפל מסתבר ורופאים שכן רוצים לטפל בגורמים למחלות ברובד הנשמה הולכים ללמוד הומאופתיה יש מאות רופאים בארץ רק שכבר למדו את המקצוע הלא ברור ולא בטוח הזה ועושים בו שימוש כול יום -אז חפש לך קהל אחר להטעות אותו בעובדות שאתה מנסה לפזר בשטח.

אני מעורב כרגע במחקר קליני לבעיה רפואית נפוצה,ומזמין הומאפטים לבוא ולהכנס למחקר שיהיה בית חולים על אנשים המעונינים בסיוע המחקר יהיה בפיקוח רפואי,וקליני ושם יבדק עד כמה הומאפטיה אכן יכולה לרפא,או בעצם רק להקל על המצב. -חומד אתה באמת חושב שכול העולם נולד ביום שאתה נולדת ?? מחקרים קלינים רציניים בבתי חולים כבר נעשו ונעשים כול יום הוכחות כבר נמצאו כנס לגוגל וחפש אותם ותפסיק לחשוב שהמצאת את הגלגל

בברכה אדית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    20/09/2011

אני מזמין הומאפטים\הומאפטיות להשאיר את הפרטים שלהם כאן עם טלפון ליצירת קשר עימי.-

דר דניאל: מזל טוב

חשוב לציין שהמחקר יהיה כחצי שנה עד שנה על מס' מטופלים,ויהיה אך ורק לטיפול באמצעות רמדיס לא בכל הקשור לשיחות נפש מעמיקות, -

דר דניאל: בתי חולים להומאופתיה שכחתי לציין גם קיימים בעולם שם מטפלים רק באמצעות הומאופתיה כך ששוב אתה לא ממציא את הגלגל במאום

אף אחד שמטפל בהומאופתיה לא מלווה את זה בשיחות נפש מעמיקות -אין צורך בשיחות נפש מעמיקות ואם יש צריך לצרף פסיכולוג לתמונה -ואו שההומאופת גם מתמחה בעוד

כן יבדקו במעבדת בית החולים מה כל רמדיס מכיל,

דר דניאל : יופי בהצלחה ואז ימצאו שאין שם חומרים בכלל ומי שלא מבין בהכנת רמדי הומאופתיות יקרה לזה פלאצבו

ושאין בו תופעות לואי בלתי הפיכות-

דר דניאל אין תופעות לואי בהומאופתיה

הצלחה במחקר תגרום להמלצת הרופאים על הומאפטיה והפניית מטופלים לטיפול
    אגב מבחינת הרופאים הם מוכנים בשיתוף פעולה אבל תחת מחקר מסודר ורציני

דר דניאל רופאים כבר מפנים עבדתי 8 שנים בקופת חולים כולה רופאים שם הפנו אלי ללא בעיה אתה תקוע -במציאות הקטנה שלך

יותם כפי שציינו אתה לא הולדת את ההומאופתיה בעולם ולפני הרעיון הגדול כביכול שאתה זורק כאן שאני לא נותנת בו אמון מראש לאור כול הקטילות המכוונות והאינטרסנטיות שלך -ולכן אני לא ממליצה לאף הומאופת להתחבר אליך למטרת מחקרים

אתה לא בא ממקום נקי ואו הגון ואו אמיתי ולדעתי כול הומאופת שינסה את מזלו דרכך המחקר יהיה מכור ואו קנוי על ידך ואו על ידי גורמים אחרים ויזייפו פארמטרים -אף הומאופת לא יוכל לדעת שזה מה שעושים מאחרוי גבו ואתם תוציאו מחקרים מכורים מראש כדי לסקל את ההומאופתיה בארץ ובעולם

לכן אני ממליצה להומאופתים להיזהר ממך לא ליצור קש רואו יחסים איתך -אתה מכור מראש ורוצה למכור את ההומאופתיה על פי האגמדה האישית שלך אתה אדם מסוכן להומאופתים בארץ ובעולם וכול מי שעובד איתך בודאי נקנה למטרות הכפשת שמה של ההומאופתיה ויצירת מחקרים קנויים ומזוייפים

במידה ויש הומאופתים שכן רוצים לבדוק מי אתה לעומק אני ממליצה שרק הומאופתים שהם רופאים שיוכלו להיות צמוד אליך לאורך כול התהליך וצמוד לכול התהליך בכול שלב ושהם אלו שהיו בפיקוח על התהליך וכול ההליך כולו יהיה תחת שרביטם -רק אז אוכל לסמוך על מחקר שקשור אליך -קבוצת רופאים הומאופתים שכול המחקר יהיה תחת שרביטם ואף אחד מאנשי הצוות שלך לא יוכל לחדור לתוך התהליך ולשנות פרמטרים תוצאות שיושגו ואו רמדיס שיוחלפו בפלאצבו ככדי ליצור הטעיה

אני אפיץ בכול מקום את הידיעה וההזהרה שלי כולל לאגודה להומאופתיה שיודיע לכול ההומאופתים בארץ

בהצלחה דר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו