גלימון בייבי כעזרה לטיסה ארוכה וג'ט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלימון בייבי כעזרה לטיסה ארוכה וג'ט
    מרינה
    21/09/2011

שלום רב,
    אני טסה עם תינוק בן 1.4, ורציתי לשאול האם תכשיר כגלימון בייבי יכול לעזור לו להירגע ולישון בטיסה וגם להעביר ג'ט לג ביתר קלות או השימוש בתכשירים כאלו לא מומלצים?
    מה עם רסקיו נייט?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלימון בייבי כעזרה לטיסה ארוכה וג'ט - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    22/09/2011

אני מצטערת אני נמנעת מלענות על שאלות מהסוג הזה -אני לא ממליצה על תכשירים וגם לא מכירה תכשירים. כנל לגבי רסקיו ניט -אם האדם ואו התינוק לא נמצא תחת טיפולי אני מנועה מלהמליץ על שיטות כאלו או אחרות של התנהלות מולו-כול עוד הוא לא בפיקוחי

בברכה דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא ברורה

מרינה
    22/09/2011

התינוק לא צריך טיפול, אין לו בעיה טפו טפו טפו, שאלתי רק האם תכשירים מסוג זה יכולים לעזור לו להעביר טיסה ביתר קלות. כיוון שאלו תכשירים הומואפטיה וזה פורום הומואופטיה, נשע לי הגיוני תגיבי בסגנון - התכשיר מסוכן/לא מומלץ לתינוקות/יכול לעזור/לא מודעות לסכנות/לא מכירה תכשיר זה, אבל מכירה אחר שיכול לעזור.
    מהתשובה שלך אני מבינה שאני צריכה לבוא אליך ליעוץ כדי לקבל תשובה בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא ברורה - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    22/09/2011

שלום מרינה
    ראשית , נסיעה טובה ואני מקווה שהתינוק יהיה רגוע ולא יזדקק לתכשירי הרגעה אבל אם בכל זאת יש צורך אז עדיף הרסקיו מאשר גלימון . אנחנו כהומאופתים קלאסיים לא חושבים שנכון לקחת תערובות של תרופות הומאופתיות . אמנם גם הרסקיו הוא סוג של תערובת אבל הוא עובד רק ברמה הנפשית ויש לו אפקט הרגעתי מוכח .
    אז שוב נסיעה טובה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לא ברורה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    22/09/2011

מהתשובה שלי את מבינה שמי שלא נמצא תחת פיקוח שלי לא מקבל המלצות לתכשירים ולא משנה מה האופי של הדבר הפעוט שנראה לך פעוט שאת צריכה לטפל בו - אין לי מושג מה המצב העמוק והכוללני והפרטני של התינוק ולכן איניי ממליצה על דבר זה לא אחראי ולא רצוי.

את רוצה המלצות לא ממני סורי אני יותר מידי שנים בתחום ולא מוכנה לקחת אחריות על המלצות מעל גבי הפורומים לתכשירים בפרט לתינוקות אך גם למבוגרים. ולא לא אמרתי לך לבוא אלי לטיפול את מוזמנת לפנות לכול הומאופת אחר לטיפול -כי מה שאת מבקשת הוא שנטפל לך בסוגיה כאן -לקחת תכשרי וגם הומאופתי זה לתת טיפול -סורי אני אל מחלקת טיפולים בפורומים מבלי להכיר את המקרה מאוד לעומק -ומדוע הוא סובל בטיפוס וכו

אחרי זה אם יקרה משהו חריג לתינוק את לא תהססי להפנות אצבע מאשימה ולבוא ולהראות את ההמלצות שלי הכתובת כאן נכון ? מה יכול לקראת חריג ללא פיקוח בעצם הכול

בהצלחה דר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיפך התשובה מאוד ברורה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    22/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו