שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אמה
    10/10/2011

שלום רב,

לפני כשנתיים עברתי טיפול הומאופתי מוצלח, סבלתי מהתקפי חרדה אשר כמעט נעלמו לגמרי אחרי שלוש פגישות עם הומאפת.
    אבל לפני כשבוע התקפי חרדה חזרו ומצבי הדרדר ונהיה יותר גרוע ממה שהיה לפני שנתיים.פניתי שוב להומאופת , הוסבר לי שגם אחרי הטיפול אסור לי לקחת שום תרופות אפילו לא אקמול , נורופן וכו' .האם זה נכון? האם מעתה והלאה אצטרך בכל מחלה להיעזר בהומאופתיה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    11/10/2011

זה ממש לא נכון אמה

אין כזה דבר אסור לקחת תרופות מי שאמר לך כזה דבר מסכן אותך
    בכול מצב יש להתנהל על פי כללי הרפואה הרגילה ולהוסיף לכך הומאופתיה על פי היכולת והצורך. אם איזה שהוא רופא MD מורה לך לקחת כדור כזה או אחרת למצב
    עשי כמצוות הרופא

אם את מגיעה להומאופת ומצבך משתפר והרופא MD שלך מוכן להוריד לך מינון של תרופות בהדרגה הוא יוריד וההורדה תיעשה רק בפיקוח רופא MD שנתנן לך את התרופה

כול מקרה לגופו נבדק ונבחן איןה כללות בשום תחום של רפואה -ואת צריכה להישמע לרופאים. מה יקרה אם חס וחלילה יקרה לך משהו שדורש פינוי דחוף לבית חולים
    מה אז תגידי לרופאים שם לא אסור לי לקחת שום טיפול תרופתי לא אל תזריקו לי תרופות חומרים חומרי הרדמה אני עברתי טיפול הומאופתי

נראה לי שהלכת לטיפול את הומאופת צעיר אולי ולא מנוסה ולכן הוא עשה הכללה שלמעה מסכנת אותו וגם אותך קחי בחשבון ותנהגי בהתאם

כמו כן הומאופתיה לא מטפלת במחלות -אלא בגורמים שנוצרו שאיפשרו למחלה להתקיים ברובד של הנשמה -לא בגוף ולא בנפש.

בהצלחה

דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אמה
    11/10/2011

תודה רבה על התייחסות המהירה.
    לדבריו של הומאופת שלי ,ההתקפי חרדה חזרו מכיוון שבהמלצת רופא עור השתמשתי במשחה המכילה סטרואידים, אשר הפריעו או הזיקו לטיפול הומאופתי (אותו סיימתי לפני שנתיים) לכן מצבי הדרדר, והתקפי חרדה חזרו וגם מכיוון שכנראה יש לי נטיה להתקפי חרדה הדבר אשר עובר בגנים.לכן שאלתי האם אסור לי לקחת תרופות קונבנציונליות והתשובה שקיבלתי הייתה שבכל מחלה אני צריכה לפנות להומאופת על מנת להתייעץ ולבדוק את האפשרות של ריפוי ע"י הומאופתיה.האם התשובות שקיבלתי הן הגיוניות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    11/10/2011

שלום אמה
    ראשית אני שמחה לשמוע שנעזרת מאד בעבר ע"י טיפול הומאופתי ואין סיבה שלא תיעזרי גם הפעם למרות שהטיפול יכל לארוך זמן רב יותר . (באופן כללי גם אם נעזרים בטיפול במיוחד במצבים נפשיים כדאי להיות בקשר עם ההומאופת גם כשהמצב משתפר )
    באשר לשילוב של הומאופתיה עם תרופות קונבנציונליות , יש אפשרות לטיפול משולב למרות שכאמור הוא יכל לארוך זמן ארוך יותר ואם כבר התחלת טיפול כזה רק הרופא שנתן לך אותו רשאי להפסיק לך אותו.
    כל טוב
    יהודית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו