מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוסילוקוקסינוםדנה17/10/2011
אבקש לדעת האם מותר לנטול בהריון...תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסילוקוקסינום - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל18/10/2011זוהי שאלה מאוד לא נכונה לשאול כאן
השאלה היא האם את תחת השגחה וטיפול של הומאופת
זוהי השאלה האמיתית ולא משנה כרגע באיזה רמדי מדובר
והשאלה היא מי נתן לך את השם של הרמדי ? למה נתנו לך את השם
וממה את סובלת נכון לעכשוי ? האם זוהי רמדי שאיזה חברה אמרה לך שהתמשה בזמן הריון למשהו ואת רוצה לקחת בעצמך
אלו סוג השאלות שמעיניין אותי לדעת
אין כזה דבר רמדי כזו או או אחרת שמאימה להריון
יש רק כול מקרה לגופו -וכול מקרה הוא אחת למליונים ושאין שני לו כך שאין שאלה כאן אם יש או אין הריון יש שאלה אם את בפיקוח תחת מישהו מוסמך שהיתה לו סיבה טובה לתת לך רמדי כו או אחרת או שאת רוצה לעשות ניסיונות על עצמך בזמן הריון
עצם הכניסה לפורום ושאלה של כזאת שאלה מראה לי על יחס מאוד לא רציני ולא אחראי
ולא השאלה ששאלת כי היא לא רלוונטית
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתוקפנות הזו ממש לא במקומה לדעתי
דנה19/10/2011לרמוז שאני לא אחראית לגבי ההריון שלי זה ממש לא במקום.
אני לא עושה על עצמי שום ניסיונות בהריון ועל כל דבר מתייעצת עם רופא או עם המכון הטרטולוגי של משרד הבריאות. אני מקפידה על כל דבר ודבר בהריון הזה ואני לא צריכה להסביר את עצמי. הסיבה שפניתי לכאן היא מתוך תחושת אחראיות וזאת למרות שבכל בית מרקחת מוכרים את התרופה הזו ואומרים שאין בעיה להשתמש בה גם בתקופת ההריון...אין לי שום בעיה להתייעץ עם הומאופת מוסמך. אני בטיפול של מדקר סיני, דיאטנית ורופאים קונבנציונאליים כך שהזנחה אין כאן. זו תרופה שנמכרת כחיסון/טיפול בשפעת לכל דורש וכן חשבתי שזוהי שאלה כללית לגימטימית ביותר...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שאת לא רוצה לראות לא במקומה
ד``ר אדית מרלין דניאל19/10/2011אין כאן תוקפנות -יש אמירת אמת צולבת שלא משאירה ספק עבורך ואו עבור כול אחד אחר שמתכוון לעשות ניסיונות על עצמו ולחבל בבריאותו -כך שאני עומדת מאחורי התגובות שלי ב 10000%
ואחזור עליהם שוב באותו נוסח אם מישהו יפנה וישאל שאלות מהסוג הזה
כי התשובות שלי לא מכוונת רק אליך -אלא לכול מי שנכנס לכאן וחושב שהומאופתיה זה קח ככול יכולתך בעצמך מתי שבא לך ועל פי כניסה והתייעצות עם מומחים בפורומים שונים -סורי אבל האחריות שלי -אלא אם כן את רוצה לכוון אותי לא לקחת אחריות על התחום שאני אמונה עליו -היא להזהיר ולידע בשיא החומרה הנדרשת אנשים שכמוך ושאלות מהסוג שלך
והתפקיד שלך להודות לי בצורה מנומסת מוכבדת ויפה על זה שאני מזהירה אותך מלעשות שטויות -אין לי מושג מי את ואנחנו לא מפעילה כאן וודעת חקירה לכול אדם שנכנס לכאן שיכול להיות גם נער ונערה בגיל שאין לי מושג מה עולה להם בראש
כך שהתפקיד שלך הוא להמשיך ולהיות מנומסת אלי ומכבדת את הידע שלי ואת כול המילים שארשום כאן ממקום של ניסיון בן 30 שנה בתחום שלך אין מושג בו אחרת לא היית נכנסת לכאן ומחפשת תשובות כלאחר יד -אם את רוצה שאוריד את הרמה שלי לנתינת תשובות כלאחר יד שיכולות לסכן מישהו מהקוראים -תחפשי גורם אחר שמוכן לא אני סורי.
התפקיד שלך לחשוב רק על עצמך בצורה מאוד מצומצמת ולראות רק את התמונה שלך -והתפקיד שלי לראות את כול מי שנכנס לכאן ומחפשת תשובות ברמה זו -ואולי במקרה את נערה שמחפשת פתרונות להפלה טבעית !!!!!!!!
מי יודע ? האם יש לי דרך להכיר ולדעת מי את ? האם את מוכנה להזדהות בשמך המלא ולתת מס תעודת זהות שנראה שאת לא איזה קטינה שמחפשת פתרונות טבעיים ליצירת הפלה טבעית -ולא אמרתי שתמצאי אותם כאן אבל אולי תעשי ניסיונות על עצמך אם נגיד לך שהרמדי הזאת לא טובה בזמן הריון למשל -כן תלכי ותקחי אותה כי במוח שלך נראה לך שזה אולי יקדם הפלה -לא חסר נערות שם אלפים שנכנסות כול יום להריון ורוצות להפיל ומוכנות לעשות נסיונות טבעיים על עצמן -אז את מנסה לחנך אותי איך לנהוג מהמקום שלי ???????
תחסכי ממני חינוך לנוער איך להתנהג ובאיזה רמה של תקיפות לנהוג בשאלות מהסוג הזה -תקיפות לא תוקפנות -ואת המילה תוקפנות תשליכי על מישהו אחר שיותר נוח להשליך עליו דיעות קדומות ועיוותים מהסוג הזה -כי עלי זה לא עובד
אני פועלת ממקום של ידע טהור ונקי ואם צריך לתת מבט מחמיר כלפי על שאלה שיכולה לגרום לנזקים למישהו מלבדך -כי את לא חיה בעולם לבד - אני אתן את התשובה בדיוק בצורה שצריך לתת אותה מהצד שלי -את מחפשת טיפול פסיכולוגי כאן שילטפו אותך -אני לא הכתובת. אין פה טיפול אישי זהו מקום ציבורי ואני צריכה לקחת בחשבון את כול מי שיצפה בשאלה שלך שבתוכה חבויים הרבה מאוד אפשרויות לגרימת נזק עצמי
בברכה דר דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסילוקוקסינום - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה18/10/2011שלום דנה
באופן כללי הרמדיס ההומאופתיות מתאימות גם למצבי הריון אבל כמו לכל רמדי עדיף להתייעץ באופן אישי עם הומאופת. אם תרצי את יכולה להתקשר אליי ואנסה להבין מדוע את שוקלת את לקיחת הרמדי ואם אכן כדאי שתקחי .
בברכה
יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך על תגובתך
דנה19/10/2011אני בהחלט אשמח להתייעץ עימך טלפוני ת לגבי הנושא.
תודה וחג שמח
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)