מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרוב משפחה ניסה טיפול הומאפטי שנכשלרגב06/11/2011
לד"ר פלינט שלום רב
קרוב משפחתי הסובל מיובש בעינים דלקת עפעפים טופל על ידי הומאפטית בכירה
מזה 7 חודש כל פגישה כללה שיות נפש מעמיקות כולל מה קרה בגיל 5??
קיבל מס' רב של רמדיס שונות כולם בתוך בקבוק מים,למרבה הפלא לא קרה פשוט כלום,פשוט כלום למעט פעם אחת שהיתה הקלה אולי לשעה,ופעם שהיה ריאקציה לא נעימה
אגב המטפלת ההומאפטית טענה שריפטאה דלקת עפעפים ונעלמה היתכן,כי לא ראיתי מאמר באינטרנט על כזאת הצלחה כולל העלמות יובש בעינים ואם כן אשמח לקבל הפנייה למאמר כזה?
האם אני יכול לשלוח לך במייל את רשימת הרמדיס שקיבל
כרגע הוא בדיקור סיני וצמחי מרפא למעט הקלה פה ושם של שעתיים עד שלוש נשאר עדין היובש בעינים והגירוי,והאודם מה מומלץ לעשות?
אגב מדובר באדם שעוסק כמנהל בכיר בחברת תוכנה והדבר מהווה מטרד מציק במהלך היום,האם להומאפטיה יכולת בשיפור דרסטי של מצבים כרוניים דלקתיים? שאפילו רופא העינים שהיינו אצלו חסר אונים
זכור לי שפעם הוא טופל במרפאת מכבי טבעי וקיבל רמדיס פולסיטולה שגרמה לצריבה בעין וריאקציה לא נעימה,למרות שמדובר בקרוב משפחתי,הוא די רגיש ואני מעוניין לסייע לו אם כך מה ניתן לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בזבזנו שנה על הומאופטיה בלי תועלת
הדס07/11/2011פנינו עם ילד אלרגי להומאופט מה שנקרא קלאסי
וובצענו באדיקות מירבית כל הוראת טיפול
וכעבור שנה הילד נותר עם אותה נזלת וסבל קשה
של הימנעות מאנטי היסתמינים ונטשנו את הטיפול הכושל.
אני ממליצה למי שהולך להומאופטיה לחשוב פעמיים אם הוא לא
זונח טיפול אחר בפרט כשמדובר במחלות בלי פתרון כאלו עם רקע גנטי
שהומאופטיה לא תרפא לעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזבזנו שנה על הומאופטיה בלי תועלת - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה08/11/2011שלום הדס
צר לי לשמוע שלא נעזרתם ע"י הטיפול ההומאופתי . לשמחתי זה לא קורה הרבה אבל מה שכן קורה הרבה הוא שהרפואה הקונבציונלית לא מצליחה לרפא . לרפא זה שהמחלה לא תמשיך כאשר לא לוקחים תרופות . אשמח לשמוע על מחלה אחת כרונית שהרפואה מרפאה ממש (לחץ דם אלרגיות מיגרנות דלקות חוזרות ) ושוב אני מדגישה לרפא ממש ולא להשתמש בתרופות כל החיים וברגע שמפסיקים את התרופה הבעייה חוזרת ובמשך הזמן מתווספות תופעות נוספות כתוצאה מהתרופות !!
האם בשל כך אנחנו אומרים הרפואה לא שווה לא נלך יותר לרופאים ?
לשימחתי ההומאופתיה מוכיחה את עצמה במקרים רבים בריפוי אמיתי באופן שהמחלה מפסיקה בלי צורך להמשיך בתרופות כל החיים ואני מקווה שגם הבן שלך יבריא במהרה .
כל טוב
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבזבזנו שנה על הומאופטיה בלי תועלת - תגובה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל08/11/2011עניתי כבר על סוגיה זאת בעבר לא מעט פעמים ובפירוט רב ומעמיק -כאן שאין צורך שאענה שוב ואחזור על עצמי - -מי שהתשובות שלי בנושא מעניינות אותו שיגלוש בפרורום ויחפש את הדיון בנושא -נדמה לי עם בחור ששמו שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרוב משפחה ניסה טיפול הומאפטי שנכשל - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה08/11/2011שלום רגב
כפי שעניתי להדס שטענה שההומאופתיה לא עזרה לבנה , אענה גם לך .
ב"ה ההומאופתיה מוכיחה את עצמה בריפוי אמיתי באחוז גבוה של מטופלים (ומי שיאמר לך שב100% שוגה ) הרפואה המעריבית מקלה על סימפטומים ע"י תרופות שגורמות נזק בטווח הארוך מבלי לרפא באמת .
לשיקול דעתך באיזו שיטת ריפוי לבחור .
הרבה בריאות
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)