מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מוכן לשים הרבה כסףאייל17/11/2011
היי אני בחור בן 30 סובל מבעיה רפואית שהרפואה הקונבנציונלית לא מצאה לה פתרון.
ניסיתי בעבר טיפול הומאופתי והוא לא עזר לי. אני מוכן לשים הרבה כסף לטיפול הומאופתי בתנאי שהמטפל מתחייב לי שהוא מצליח לרפא לי את הבעיה ואם לא הוא מחזיר לי את כל כספי בחזרה. על החומרים אני ישלם בכל מקרה.
האם יש מטפל כזה ?האם מישהו יכול לתת לי המלצה למטפל כזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוכן לשים הרבה כסף - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/11/20111 לאף אחד אסור חוקית להתחייב בפני אף אחד שהוא מצליח לטפל בו בבעיה -זה נוגד את החוק -אז בעצם אתה מחפש הומאופת שחורג מהחוקים במדינת ישראל שיסכן את כול המוניטין הטוב שלו והרפוטיישן שלו עבורך -ובאמת לא משנה בכמה כסף מד'ובר
אם תמצא את הפרייר אשמח לדעת מי זה
אצלי יש הצלחות שלך 98% וגם לכך יש תנאים
1 משלמים לי לפני הכול
2 עושים בדיוק מה שאני אומרת ובזמן שאני אומרת
3 לוקחים בדיוק את הרמדיס שאני מורה להכין ומס פעמים ביוםש אני מורה
4 לא מתווכחים איתי
5 לא מפסיקים טיפול באמצע
6 לא מפסיקיםפ טיפול גם כשנראה שהכול כבר
בסדר אלא ממשיכים עוד קצת לחזק המצב החדש שהושג
7 לא מאמנים במה שאני עושה נותנים לי מידע מדוייק אמין ולא מטעה -אם אתה מטעה משקר מרמה או מעלים מידע -אף אחד לא יוכל לעזור לך
8 עוד כללים וניהול מפורטים באתר שלי שנראה לי שאתה שובר חוק לא תעמוד בהם
עכשוי אתה מוזמן ללכת ולחשפ לך הומאופת רציני אחר שיסכים
בהצלחה רבה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל למה פראייר
אייל18/11/2011א. אם הוא יצליח הוא ירויח הרבה כסף זה רק צריך לדרבן אותו יותר לפי דעתי
ב. אין לי בעיה לשלם מראש אבל אם הוא לא מצליח הוא מחזיר לי את הכסף
ג. ברור שאני יעמוד בכל הכללים וכל החוקים ובכל מה שהוא ידרוש ממני לעשות ואני משתף פעולה באופן מלא אני רוצה פי 100 ממנו להרגיש טוב ולהתרפא אני לא בא לשחק משחקים ולא לבזבז זמן של אף אחד.
ד. אני אפילו מוכן להתפשר על החזר של חצי מהכסף כי בכל זאת מגיע לו משהו על הזמן שהוא טרח אבל אם הוא נכשל אז לא מגיע לו מחיר מלא.
ה. אני כבר זרקתי אלפי שקלים על טיפולים שלא עזרו ואני לא רוצה שוב לעשות זאת.
את יכולה לבין גם את הצד שלי אני לא מחפש פראירים ולא מחפש לנצל אף אחד ההיפך אני רוצה להבריא ומחפש מישהו שיעזור לי ואם הוא יצליח אני רק יפרגן לו ויפרסם אותו בפורומים ואצל חברים וקרובים ומשפחה שהוא עזר לי וישלח אליו עוד אנשים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על כל התגובה
אייל18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיצור קשר ...
אריאל22/11/2011תיצור קשר באי מייל הזה ותכתוב מה ה בעיה, שמה של האישה הוא אילה סופר והיא תגיד לך אם יש ביכולתה לעזור לך.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)