מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי חזקות מטיפולאייל23/12/2011
מצטער על האורך אבל זאת בעיה קשה מאוד ותעלומה גדולה
בעייה של קור ועייפות כרונית
בעבר ניסיתי טיפול הומאופתי שכלל כמה נסיונות של רמדיס בחוזקים שונים ולא עשה שום תופעות לוואי ושום הרעה רק עזר והיה טוב. עזבתי את ההומאופתיה כי החלמתי אך הבעיה חזרה.
כעבור שנתיים המצב חזר וניסיתי טיפול הומאופתי שעזר קצת אני מרגיש שזה מחמם אותי ומעלה את האנרגיות אבל עשה לי תופעות לוואי קשות מאוד ובכמה נסיונות של רמדיס שונים אולי 6 סוגים היו תופעות לוואי ממש קשות משהו שלא היה לי מעולם הרגשה של עילפון דפיקות לב הזעה סחרחורת תחושה מפחידה מאוד והרגשה רעה שלא חלפה גם אחרי כמה שעות וכמה ימים.
ניסיתי גם מינונים של LM ומינונים הכי נמוכים שיש והתועפות גם באו אבל במידה יותר פחותה כאילו אני בתוך עולם אחר לא מרוכז מסטול הרגשה מפחידה מאוד.
החלפתי 3 הומאופתים ובכל פעם התופעוות חזרו.
מעולם לא היו לי תופעות כאלה ובכל פעם שלקחתי את הרמדי זה הופיע לפעמים אחרי כמה ימים לפעמים אחרי שבוע אבל תמיד תמיד אחרי הלקיחה גם עשיתי על עצמי טסטים ותמיד זה היה מזה בוודאות.
מה זה יכול להיות? למה זה קורה? איך אפשר למנוע את התופעות הללו?
המטפלים לא יודעים ממה זה נובע ואין להם הסבר
אני ממש מיואש ורוצה לנסות שוב טיפול הומאופתי אבל חושש מאוד מתופעות הלוואי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי חזקות מטיפול - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל23/12/2011אני מצטערת כשאין לי את כול הנתונים של התיק שלך כולם ולא חקרתי אותך בעצמי לכול הנתונים האלו -קשה לי מאוד לענות - אני לא בהכרח משייכת את זה לרמדי הומאופתית - אבל כפי שציינתי אין לי את כול המידע ולכן אני מנוע מלענות בצורה רצינית -לא מכירה איך אתה חיי מה אתה אוכל מה עשית בתקופה הזאת בחייך ועוד ועוד הרבה מאוד מידע שדורש שעתיים חקירה - ואנחנו לא נעשה זאת כאן
אם אתה זקוק לטיפול אתה צריך להגיע לטיפול ובמסגרת טיפול לברר הכול
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעות בוודאות מהרמדי ההומאופתית
אייל24/12/2011בכל פעם שניסיתי עם נסיונות של כמעט שנה באו התופעות הללו אני לא מדמיין ולא הוזה תופעות חזקות שאי אפשר להתעלם מהן.
אפילו פעם אחת בלי ידיעתי נתנו לי כוס מים עם טיפות של רמדי כדי כאילו שאני לא יחשוב על זה והתופעות קרו ואז גילו לי את זה אחרי זה.
אני כל פעם הולך לטיפול ואז זה בא ואני מפסיק עם זה מה זה אומר שלא מתאים לי טיפול הומאופתי?
האם יש כאלה מצבים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתופעות בוודאות מהרמדי ההומאופתית - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה10/01/2012שלום יניב
לעתים , אצל אנשים מאד מאד רגישים יכולות להופיע ריאקציות שונות לרמדיס הומאופתיות והן בד"כ חולפות כעבור זמן קצר . ייתכן שזהו המצב אצליך . יש גם מקרים בהם , במהלך ההחלמה חוזרים סימפטומים מן העבר וגם זה בד"כ לזמן לא רב וזה דווקא מצביע על מהלך נכון ותקין של הטיפול . (בכל מקרה אין זה דומה לתופעות הלוואי של תרופות קונבנציונליות רבות תופעות שיכולות לגרום נזק מצטבר בטווח הארוך )
בברכה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)