תופעות לוואי של הטיפול ההומאופתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי של הטיפול ההומאופתי?
    אדווה
    26/01/2012

שלום..
    בת 30,לפני חודשיים התחילו לי מעין רעידות בגוף בעיקר בצד שמאל.אני רגישה כנראה לעיסויים כי תמיד אחריהם קורים לי כאלה דברים מוזרים אז חייבת לפתור את הרעד שלא עובר ,מוכנה לנסות את ההומאופתיה אבל שמעתי שגם לשיטה זו יש תופעות לוואי וברצוני לשאול מה יכולות להיות תופעות לוואי של טיפול כזה או אחר בהומאופתיה שהרי לפי הבנתי התמציות הן טבעיות ...אשמח לקצת סדר והבנה..ואם ניתן המלצה למטפל/ת בראשלצ או המרכז
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של הטיפול ההומאופתי? - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    26/01/2012

שלום אדוה
    אנחנו נוהגים לכנות את מה שאת מתארת כריאקציה לטיפול . כאשר יש ריאקציה (ולעתים היא מבורכת גם אם לא נעימה) אמורה לחלוף תוך כמה ימים . אי אפשר לחזות מראש או לאמר איזו ריאקציה עלולה להופיע כיוון שהיא תלויה במטופל ולא בסוג התרופה (בשונה מתרופות קונבנציונליות) אולם אם את מכירה את עצמך כרגישה מאד ומפתחת תופעות אחרי טיפולים שונים המטפל אמור לשקול זאת ולתת מינון מאם חלש .
    באתר האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית מופיעה רשימה של הומאופתים מורשים לפי איזורים בארץ .
    בברכה
    יהודית פלינט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו