חולשה כללית, עייפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה כללית, עייפות
    בן 35
    27/02/2012

שלום רב,

מזה כשנתיים שאני סובל מחולשה כללית מלווה בעייפות קשה.
    עברתי בירור רפואי נרחב ביותר: נוירולוגי, אנדוקריני, ראומטולוגי, המטולוגי, פנימי, קרדיאולוגי , בדיקת שינה, ובסה"כ הרוב תקין ולא אופיינתי בשום מחלה שי לה שם.

נבדקתי גם ע"י מומחה לפיברומיאלגייה ותשישות כרונית אשר שלל שמדובר במחלות הללו.

ניסיתי גם רפואה משלימה: דיקור סיני ונטורופט. טרם התנסתי בהומיאופתיה.

אני ממש אובד עיצות משום שכל הבדיקות תקינות ועד עתה שום דבר לא עזר.

אני ממש מיואש, התפקוד שלי בעבודה נפגע לחלוטין (אני מחזיק בשיניים את מקום העבודה), כמו גם התפקוד שלי בבית.

הוצאתי כספים רבים על בדיקות וטיפולים אולם טרם נפתרה הבעייה.

האם פגשתם מקרים דומים למקרה שלי ?

האם לדעתכן הומיאופטיה יכולה לסייע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה כללית, עייפות

הוספת תגובה

• חולשה כללית, עייפות - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    27/02/2012

שלום רב
    לפני 12 שנה כשעדיין הייתי מדענית עברתי חוויה דומה למה שעובר עליך כעת ובסופו של דבר מה שהוציא אותי מזה היה הטיפול ההומאופתי ובעקבות זה היום אני הומאופתית ...
    אני מאמינה שאם עשית את כל הבדיקות הללו ללא ממצא , אתה כן משתייך לקבוצת תסמונת העייפות הכרונית (מה שמאד קשה לאבחן באופן מוחלט ).
    אני מאד מ מליצה על טיפול הומאופתיה קלאסית
    רפואה שלימה
    ד"ר יהודית פלינט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריגשת אותי

בן 35
    28/02/2012

וואו !
    אני חייב לומר שעצם זה שיש מישהו שמצליח להבין את הסיטואציה זה כבר נותן כוח.
    משום שכלפי חוץ בסה"כ הכל נראה בסדר (אמנם העיניים אדומות ונראים קצת יותר עייפים וחלשים) אבל הסביבה חושבת שמדובר במשהו נקודתי ולכן הציפיות של הסביבה הם ציפיות מאדם בריא. קשה מאוד להסביר את זה...
    הרי אם אתה חולה- תשאר בבית כמה ימים, תבריא ותחזור לעבודה. אם אתה בא לעבודה אז אתה בריא. לך תסביר להם מה יש לך, ושזה נמשך כבר שנתיים ושאין שם למחלה שלך, שאתה פשוט מרגיש חולשה כמו שפעת רק בלי חום, ולכן אתה מבקש שיבינו שאתה לא מסוגל לבצע מטלות, שאין לך אנרגיות (לא האמנתי במילה הזו עד שחטפתי את המחלה הזו) לעשות כלום.

אולי זה לא קשור לפורום אבל אם מישהו סובל כמוני - שידע שיש עוד אנשים שסובלים מהדבר המוזר הזה...

אני מאמין שאפנה לטיפול הומיאופתי. מי יודע אולי גם אני יעשה הסבה למקצוע הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולשה כללית, עייפות - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    28/02/2012

כן הומאופתיה מטפלת בבעיה - גם מחלת השינה אלו שנרדמים באמצע עמידה מטופלת היטב בהומאופתיה -מניסיון בקליניקה ההצלחות עומדות על 95%

בהצלחה
    דר דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו