מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה כללית, עייפותבן 3527/02/2012
שלום רב,
מזה כשנתיים שאני סובל מחולשה כללית מלווה בעייפות קשה.
עברתי בירור רפואי נרחב ביותר: נוירולוגי, אנדוקריני, ראומטולוגי, המטולוגי, פנימי, קרדיאולוגי , בדיקת שינה, ובסה"כ הרוב תקין ולא אופיינתי בשום מחלה שי לה שם.
נבדקתי גם ע"י מומחה לפיברומיאלגייה ותשישות כרונית אשר שלל שמדובר במחלות הללו.
ניסיתי גם רפואה משלימה: דיקור סיני ונטורופט. טרם התנסתי בהומיאופתיה.
אני ממש אובד עיצות משום שכל הבדיקות תקינות ועד עתה שום דבר לא עזר.
אני ממש מיואש, התפקוד שלי בעבודה נפגע לחלוטין (אני מחזיק בשיניים את מקום העבודה), כמו גם התפקוד שלי בבית.
הוצאתי כספים רבים על בדיקות וטיפולים אולם טרם נפתרה הבעייה.
האם פגשתם מקרים דומים למקרה שלי ?
האם לדעתכן הומיאופטיה יכולה לסייע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה כללית, עייפות - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה27/02/2012שלום רב
לפני 12 שנה כשעדיין הייתי מדענית עברתי חוויה דומה למה שעובר עליך כעת ובסופו של דבר מה שהוציא אותי מזה היה הטיפול ההומאופתי ובעקבות זה היום אני הומאופתית ...
אני מאמינה שאם עשית את כל הבדיקות הללו ללא ממצא , אתה כן משתייך לקבוצת תסמונת העייפות הכרונית (מה שמאד קשה לאבחן באופן מוחלט ).
אני מאד מ מליצה על טיפול הומאופתיה קלאסית
רפואה שלימה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריגשת אותי
בן 3528/02/2012וואו !
אני חייב לומר שעצם זה שיש מישהו שמצליח להבין את הסיטואציה זה כבר נותן כוח.
משום שכלפי חוץ בסה"כ הכל נראה בסדר (אמנם העיניים אדומות ונראים קצת יותר עייפים וחלשים) אבל הסביבה חושבת שמדובר במשהו נקודתי ולכן הציפיות של הסביבה הם ציפיות מאדם בריא. קשה מאוד להסביר את זה...
הרי אם אתה חולה- תשאר בבית כמה ימים, תבריא ותחזור לעבודה. אם אתה בא לעבודה אז אתה בריא. לך תסביר להם מה יש לך, ושזה נמשך כבר שנתיים ושאין שם למחלה שלך, שאתה פשוט מרגיש חולשה כמו שפעת רק בלי חום, ולכן אתה מבקש שיבינו שאתה לא מסוגל לבצע מטלות, שאין לך אנרגיות (לא האמנתי במילה הזו עד שחטפתי את המחלה הזו) לעשות כלום.
אולי זה לא קשור לפורום אבל אם מישהו סובל כמוני - שידע שיש עוד אנשים שסובלים מהדבר המוזר הזה...
אני מאמין שאפנה לטיפול הומיאופתי. מי יודע אולי גם אני יעשה הסבה למקצוע הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה כללית, עייפות - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל28/02/2012כן הומאופתיה מטפלת בבעיה - גם מחלת השינה אלו שנרדמים באמצע עמידה מטופלת היטב בהומאופתיה -מניסיון בקליניקה ההצלחות עומדות על 95%
בהצלחה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)