האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD
    אייל
    01/03/2012

היי האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD ברמה קשה?
    או שאין לה סיכוי להתמודד עם זה?
    מצפה לתשובה כנה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD - תגובה

ד``ר אדית מרלין דניאל
    01/03/2012

שלום גידי

אני כול הזמן מתמודדת עם OCD ברמה קשה בקליניקה שלי -לא יודעת מה קורה אצל הומאופתים אחרים אבל להומאופציה יש תשובות בכללי
    השאלה שלי היא אחרת -האם הלקוח מספיק רציני ומשלים טיפול עד הסוף
    לקוחות בארץ הרבה פעמים לא יציבים קופצים מהומאופט אחד לשני ולא מאפשרים להשלים את המשימה -מבחינתי המשימה היא לעבוד על הלקוח יחד הם הפסיכיאטר שלו או הרופא שלו שנתן לו כדורים לפתור את המקרה

וזה אומר לתקן את כול הניתן תיקון -תוך תהליך לפעמים ארוך והדרגתי תלוי ברמת הקושי והשנים בהם הבעיה מקובעת ושורית - תוך כדי הורדת כדורים מפוקחת ואיטית באמצעות הפסיכיאטר שבוחן את המקרה אחת לחודשיים רואה אם יש התקדמות מתאימה להורדת כדורים ויציבה ובמידה וכן מוריד קצת במינון וכך הלאה עד לפתרון.

כל מקרה לגופו כול קושי שונה מהשני כול מקרה דורש פתצוח שלו בצורה אישית -אם הלקוח לא מתמיד בא עם דרישות להצלחה מידיות וכול מיני פנטזיות -אני בדרך כלל משאירה אותו מחוץ לקליניקה שלי-אני מקבלת רק לקוחות רציניים שמבינים שלפתור להם את כול הבעיות שיצרו ונוצרו להם זה לא קורה בחודש חודשיים בפרט אם הם על כדורים וכמו שאתה מגדיר OCD קשה

האם זה עונה לך על השאלה ?
    דר דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    01/03/2012

שלום גידי
    גם אני סבורה שלהומאופתיה יש יכולת להתמודד עם OCD אבל לא לצפות שתוך חודש הכל יעבור צריך להצטייד בסבלנות כי אילו מקרים מאד עמוקים .
    בברכה
    ד"ר יהודית פלינט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו