מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCDאייל01/03/2012
היי האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD ברמה קשה?
או שאין לה סיכוי להתמודד עם זה?
מצפה לתשובה כנה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל01/03/2012שלום גידי
אני כול הזמן מתמודדת עם OCD ברמה קשה בקליניקה שלי -לא יודעת מה קורה אצל הומאופתים אחרים אבל להומאופציה יש תשובות בכללי
השאלה שלי היא אחרת -האם הלקוח מספיק רציני ומשלים טיפול עד הסוף
לקוחות בארץ הרבה פעמים לא יציבים קופצים מהומאופט אחד לשני ולא מאפשרים להשלים את המשימה -מבחינתי המשימה היא לעבוד על הלקוח יחד הם הפסיכיאטר שלו או הרופא שלו שנתן לו כדורים לפתור את המקרה
וזה אומר לתקן את כול הניתן תיקון -תוך תהליך לפעמים ארוך והדרגתי תלוי ברמת הקושי והשנים בהם הבעיה מקובעת ושורית - תוך כדי הורדת כדורים מפוקחת ואיטית באמצעות הפסיכיאטר שבוחן את המקרה אחת לחודשיים רואה אם יש התקדמות מתאימה להורדת כדורים ויציבה ובמידה וכן מוריד קצת במינון וכך הלאה עד לפתרון.
כל מקרה לגופו כול קושי שונה מהשני כול מקרה דורש פתצוח שלו בצורה אישית -אם הלקוח לא מתמיד בא עם דרישות להצלחה מידיות וכול מיני פנטזיות -אני בדרך כלל משאירה אותו מחוץ לקליניקה שלי-אני מקבלת רק לקוחות רציניים שמבינים שלפתור להם את כול הבעיות שיצרו ונוצרו להם זה לא קורה בחודש חודשיים בפרט אם הם על כדורים וכמו שאתה מגדיר OCD קשה
האם זה עונה לך על השאלה ?
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הומאופתיה יכולה לעזור לOCD - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה01/03/2012שלום גידי
גם אני סבורה שלהומאופתיה יש יכולת להתמודד עם OCD אבל לא לצפות שתוך חודש הכל יעבור צריך להצטייד בסבלנות כי אילו מקרים מאד עמוקים .
בברכה
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)