שאלה כללית לגבי הומופתיה בילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה כללית לגבי הומופתיה בילדים
    ליבית
    10/02/2008

שלום רב,
    יש לי בת בת שנתיים ובן בן שנה
    התחלתי טיפול הומופתי לשניהם לפני כמה חודשים (קצת לפני שהתחיל החורף), לבן היה דלקת באוזניים (לא באופן כרוני) והגדולה היתה מדי פעם חולה (שפעות, חום , שיעולים, אני מניחה בגלל שיניים ובגלל הגן), התחלתי טיפול בשביל לחזק את שניהם לחורף.שניהם קיבלו כדור ע"פ מה שהומופתית התאימה להם.

כבר כמעט 3 חודשים שלא היינו בטיפול (כי לא היה ממש צורך), הבן אמנם קיבל דלקת ריאות לפני כמה זמן ולאחר טיפול באנטיבייוטיקה הוא יצא מזה.

היום הבת שלי משתעלת והיה לה קצת חום (לא גבוה נכון לעכישו), לפני השינה היה לה 38.6, לא נתתי לה תרופה להורדת החום, ובבוקר לא היה לה חום.עכישו יש לה 38 מעלות.

סליחה על הארוך, רציתי קצת לתת לכם רקע.

השאלה שלי היא:
    אני לא כל כך מבינה, האם הכדורים הראשונים שהם לקחו, עדיין משפיעים ויכול להיות שבגלל הכדורים, הבת למשל מתגברת לבד על החום? גם אם עבר הרבה זמן מהטיפול הראשון? גם הבן אגב לפעמים מתגבר לבד על החום ללא תרופה.
    האם הכדור ההומפתי משפיע לאורך זמן של חודשים?

האם כדאי לתת שוב כדור על מנת לחזק אותם שוב?
    האם כדאי לתת היום לבת כדור בגלל השיעול, רק מחר יוכל לראות אותה רופא, כדי לבדוק את הריאות.

תודה רבה על תשותבכם וסליחה על אורך השאלה.

ליבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

יואב פנחס
    10/02/2008

שלום ליבית,

טיפול חד פעמי לא מספיק בדר"כ לכל כך הרבה זמן.
    יש צורך שתפני להומאופת המטפל בך להמשך טיפול .
    אני ממליץ לך לא לתת את הכדורים ללא ייעוץ איתו.

בברכה,
    יואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליבית
    10/02/2008

תודה על התגובה המהירה
    לא התווכנתי לתת כדור ללא ייעוץ,התכוונתי האם כדאי באמת לחזור לטיפול הומופתי

תודה ליבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו