מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח כפתוריםאודט09/05/2012
שלום רב. אנחנו לפני ניתוח כפתורים לבת 3. עם נוזלים, דלקות ונזלת כרונית מעל לשנה. וירידה משמעותית בשמיעה. ניסינו הכל. כמעט. תזונה, דיקור, תדרים..הכל עזר באורח פלא לתקופה מסוימת וחזר חלילה. לצערי. האם ההומאופטיה מטפלת בזה באופן עקבי? לאורך זמן? האם יש לכם המלצה כנה לבעל ניסיון מוכח בתחום מאזור השרון או ת"א? הוצאנו כבר אלפי שקלים על העניין הזה וחשוב לי שיהיו תוצאות של איש מוכשר ובעל ניסיון טיפולי מוכח. מה העלות של טיפול כזה? רוב תודות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח כפתורים - תגובה
ערן אינדיג09/05/2012אודט שלום,
תודה על פנייתך לפורום, אני מקווה שאוכל להיות לך לעזר.
טיפול הומיאופתי בהחלט יכול לעזור, גם לאורך זמן, למטופלים הסובלים מדלקות ונזלת כרונית. הצלחת הטיפול תלויה ביכולתו של ההומאופת, בשיתוף הפעולה של ההורים וכמובן במצבו הבריאותי של הפעוט.
הבעיה הרפואית של בתך היא שכיחה למדי ככה שאני מניח שלרוב ההומאופתים יצא להיתקל במקרים כאלה אבל זה לא העניין. הומאופת טוב יעזור לך גם אם הוא לא ראה שום מקרה דומה בעבר והומאופת גרוע, גם אם ראה אלפי מקרים קודם, לא יעזור בכלום.
נגר כשרוני – לא משנה איזה רהיט תבקשי הוא יכין אותו בצורה יפה.
עלויות זה כמובן עניין אינדיבידואלי, תלוי בהומאופת, במשך הטיפול ופרמטרים נוספים אבל באופן כללי זה משהו שכדי לברר טלפונית לפני הגעה לפגישה.
אודט, חשוב שתנסי טיפול הומאופתי קלאסי, ייתכן שזה יצליח לחסוך את הניתוח.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ערן אני בהחלט אשקול את האפשרות
אודט09/05/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)