מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות גידיםאילן13/08/2012
בן 44. סובל מדלקות גידים בעיקר באכילס אך גם במרפקים ובכתפיים ובכל מפרק. לרוב באמצעות הומוטוקסיקולוגיה יוצא מזה (רופא המאבחן דרך עיניים לשון וציפורניים). אך לא מצליח למנוע את הישנות המצב. את הדלקות אני מקבל בעקבות מאמץ גופני מתון ביותר. למשל: התמדה יומית בת 5 דקות בלבד על הליכון במהירות 6 קמ"ש הביאה אותי שוב לדלקת בגדי אכילס. הדלקות אינן מאופיינות בנפיחות או אודם או כאב במנוחה. רק בזמן מאמץ חשים בכאב.
נאמר לי, לא באופן מקצועי, שיש קשר בין רעלים בכבד לבין נטיה כזאת. ביצעתי בדיקת תפקודי כבד ונמצא תקין לחלוטין.
נטורופטית אמרה לי להימנע מירקות סולניים, לצרוך כורכומין ואומגה 3. עשיתי זאת אך ללא הועיל.
מה יש לבדוק עוד על מנת לפתור את הבעיה? האם ישנו אבחון כולל לכך? כל מאבחן רואה חלק מהפאזל אך לא את כולו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות גידים - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה13/08/2012שלום אילן
אכן כן, אתה מייצג דוגמא קלאסית לכך שההומוטוקסיקולוגיה יכולה לעזור אבל לא לרפא . וכך לגבי כל טיפול שניתן באופן סימפטומטי (בין שהתרופה הומאופתית ,טבעית, ובין שהיא קונבנציונלית) . ההומאופתיה הקלאסית מאבחנת ובוחרת את התרופה שנקראת רמדי (מלשון תיקון) וזאת על סמך המכלול כולו . לכן אם 2 אנשים יבואו עם תלונות דומות לכאורה , יש סיכוי גדול שכל אחד מהם יקבל רמדי אחרת .
לכן אני מאד ממליצה לבחור מטפל הומאופתי מנוסה וטוב ולהגיע לטיפול (שהוא לא זבנג וגמרנו...)
הרבה בריאות
ד"ר יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)