דלקות גידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות גידים
    אילן
    13/08/2012

בן 44. סובל מדלקות גידים בעיקר באכילס אך גם במרפקים ובכתפיים ובכל מפרק. לרוב באמצעות הומוטוקסיקולוגיה יוצא מזה (רופא המאבחן דרך עיניים לשון וציפורניים). אך לא מצליח למנוע את הישנות המצב. את הדלקות אני מקבל בעקבות מאמץ גופני מתון ביותר. למשל: התמדה יומית בת 5 דקות בלבד על הליכון במהירות 6 קמ"ש הביאה אותי שוב לדלקת בגדי אכילס. הדלקות אינן מאופיינות בנפיחות או אודם או כאב במנוחה. רק בזמן מאמץ חשים בכאב.

נאמר לי, לא באופן מקצועי, שיש קשר בין רעלים בכבד לבין נטיה כזאת. ביצעתי בדיקת תפקודי כבד ונמצא תקין לחלוטין.

נטורופטית אמרה לי להימנע מירקות סולניים, לצרוך כורכומין ואומגה 3. עשיתי זאת אך ללא הועיל.

מה יש לבדוק עוד על מנת לפתור את הבעיה? האם ישנו אבחון כולל לכך? כל מאבחן רואה חלק מהפאזל אך לא את כולו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות גידים

הוספת תגובה

• דלקות גידים - תגובה

יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה
    13/08/2012

שלום אילן
    אכן כן, אתה מייצג דוגמא קלאסית לכך שההומוטוקסיקולוגיה יכולה לעזור אבל לא לרפא . וכך לגבי כל טיפול שניתן באופן סימפטומטי (בין שהתרופה הומאופתית ,טבעית, ובין שהיא קונבנציונלית) . ההומאופתיה הקלאסית מאבחנת ובוחרת את התרופה שנקראת רמדי (מלשון תיקון) וזאת על סמך המכלול כולו . לכן אם 2 אנשים יבואו עם תלונות דומות לכאורה , יש סיכוי גדול שכל אחד מהם יקבל רמדי אחרת .
    לכן אני מאד ממליצה לבחור מטפל הומאופתי מנוסה וטוב ולהגיע לטיפול (שהוא לא זבנג וגמרנו...)
    הרבה בריאות
    ד"ר יהודית פלינט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו