מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת מקור?דניאלה10/09/2012
שלום
בת 24, משקל 47..( באותו משקל כבר 10 שנים)
בריאה
בחורף שעבר שמתי לב כי אני יותר רגישה לקור. כנ"ל במקומות ממוזגים.ולקראת שעות הערב. יותר מכל אדם אחר שבסביבתי (למרות שאני באמת הכי רזה =)
האמת שאני לא מבצעת פעילות ספורטיבית והבנתי שמי שכן זה עוזר מאד.
ויטמנים לא כ"כ מאמינה.
מה כדאי לעשות?
יש אוכל מחמם?שתיה?
מאמינה בדברים טבעיים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובלת מקור? - תגובה
ערן אינדיג10/09/2012דניאלה שלום,
לא ציינת את הגובה שלך כך שקשה לי לדעת האם הרזון שלך הוא בגדר נטייה בלבד או בעיה גופנית שיש לטפל בה.
בדרך כלל אנשים רזים רגישים יותר לקור אבל בהנחה שלא רזית לאחרונה אז זו כנראה לא הסיבה. אם לפני שנה שקלת אותו דבר ולא סבלת מקור אזי המשקל הוא אינו הגורם.
בכדי לדעת האם טיפול הומאופתי יכול לעזור אני צריך לדעת האם הרזון הוא פתולוגי (קיצוני מידי) האם הרגישות לקור היא פתולוגית (משהו שמהווה מטרד) והאם ישנן בעיות נוספות, פיזיות או נפשיות מהן את סובלת.
אם התשובה לאחת השאלות חיובית הרי שטיפול הומאופתי יכול בהחלט לעזור, אני באופן אישי לא ממליץ במצבים כאלה על ויטמינים או מאכלים מחוממים כי הם לא באמת פותרים את הבעיה מהשורש אלא רק נותנים הקלה זמנית.
הרבה בריאות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מקור? - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה10/09/2012שלום דניאלה
לגוף שלנו מנגנוני חימום וקירור בהתאם לטמפ' החיצונית . אבל רוב האנשים נחלקים ליותר חמים ויותר קרים . (הוויכוח הניצחי בחדר מלא אנשים הוא על העוצמה של המזגן ) אולם כאשר הדבר הופך למאד קיצוני ומפריע סימן שמשהו התקלקל בתרמוסטט הפנימי ויש צורך לתקן . יש דרכים שונות לתקן ברפואה המשלימה כמו רפואה סינית והומאופתיה . מכיוון שאני הומאופתית , כמובן שאמליץ על הומאופתיה שיכולה לעזור להחזיר את האיזון . אבל זה כרוך בביקור אצל הומאופת שיבחן את אופי הקלקול האם הוא בא ממקום רגשי פיזי ועוד ועוד פרמטרים שיעזרו למצוא את התרופה המתאימה .
הרבה בריאות
יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת מקור? - תגובה
גבי זסלבסקי11/09/2012דניאלה שלום רב,
תודה על פנייתך לפורום שלנו,
הומאופתיה עובדת על פי עיקרון הדומה בדומה ולכן אם קר לך לא אמליץ לך על אכילת מזונות מחממים אלה מקררים! בכדי לעורר את הגוף לפעולת נגד וע"י כך להתחמם.
ישנו סיפור נחמד על איכר שעובד בשדה ביום שמש לוהט וסובל מחום איכר זה ישתה כוסית קטנה של אלכוהול ויקרר את גופו!
שתיית אלכוהול כתגובה ראשונית תגרום לתחושת חום(כתוצאה מהרחבת כלי דם) ורק אחר כך תתרחש ההורדה בטמפ', יש להיזהר עם שתיית אלכוהול מרובה כי יכולה לגרום להיפותרמיה.
בכל מקרה ההמלצה הכי טובה היא לקבל הומאופתיה אשר מותאמת לך באופן אישי בכדי לעורר את האורגניזם שלך לפעולה , לתיקון ולעבודה טובה ומדוייקת יותר .
פעולה זו תגרום למערכות הבקרה של חום הגוף לעבוד טוב ונכון יותר ובכך למנוע את תחושת הקור.
נקודה למחשבה,חום הכרחי ליצירה , להתקדמות , חום מבשל אוכל ,חום מהווה חלק הכרחי בתהליכים רבים הן בתוך האורגניזם והן מחוצה לו. מוציא דברים לפועל! בורא ומייצר. צריך להבין איפה אספקט זה פוגש אותך ואת חייך.
בהצלחה רבה לך דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)