מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בהירדמותאור שחר19/09/2012
שלום
יש לי בעיות שינה מאז שאני זוכרת את עצמי בערך והחלטתי לנסות לטפל בזה הפעם כמו שצריך. בעיקר יש לי קשיים בהירדמות ובקימה
הלכתי להומאופטית והיא נתנה לי כדורים שאמורים לעזור בלהירגע ולהירדם אבל היא אמרה לי שאני חייבת לקחת את זה כל יום לפני 12 בלילה.
ניסיתי להסביר לה שבאצמע השבוע זה לא בעיה אבל בסופ"ש אני לפעמים יוצאת עם חברים וחוזרת הרבה אחרי, דבר נפוץ והגיוני לבחורה צעירה כמוני (אני בת 27). היא לא כ"כ הבינה אותי ופשוט אמרה לי לנסות לא לעשות את זה יותר ושאם השעה היא אחרי 12 פשוט לא לקחת ת'כדורים כי אין טעם.
אני לא הולכת להפסיק לצאת או להחליף את החברים שלי, אני חדשה פה בעיר וזה מאוד עוזר לי המפגשים האלו. אני לא עושה את זה לעיתים כ"כ תכופות או באמצע השוב וגם לא שותה אלכוהול או משתמשת בסמים
שאלתי היא: אם אני אמצא את עצמי לוקחת את הכדורים רק 5-6 פעמים בשבוע לפני 12 וביום או יומיים בשבוע שבהם אני הולכת לישון מאוחר אני לא אטול את התרופות בכלל, האם הטיפול עדיין יהיה אפקטיבי?
תודה רבה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בהירדמות - תגובה
ערן אינדיג20/09/2012אור שלום,
ראשית, ברכות של החלטתך לטפל בבעיית השינה שלך, לא רק שזו בעיה מטרידה מאוד אלא היא גם פתח ליצירת בעיות נוספות כגון: חוסר ריכוז, עייפות, תשישות, עלייה במשקל ואפילו בעיות נפשיות.
אני לא נוטה להתערב בטיפולים של הומאופים אחרים ואני גם לא מכיר את המקרה שלך לפרטים אבל על פניו העובדה שאת צריכה את המנה כל לילה נשמעת לי מאוד בעייתית. המטרה של הטיפול ההומאופתי היא לרפא ולא להחליף את התרופה המערבית בתרופה הומאופתית, לזה לא ניתן לקרוא ריפוי.
אם את לא מגיעה למצב בו את צורכת את התרופות ההומאופתיות בתדירות הולכת ופוחתת הרי שאת לא באמת מתקדמת בריאותית וחבל.
הרבה בריאות ושינה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)