מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השימוטומרי25/09/2012
שלום,
אני בת 26, סובלת מזה כשנתיים מהשימוטו ומטופלת באלטרוקסין.
רציתי לשאול האם בתור מטפלים, למישהו מכם יש ניסיון טיפולי מוצלח עם בעיה זו.
האם מניסיונכם יש סיכוי כלשהו להחזיר את תפקוד בלוטת התריס למצב תקין, או שאין על מה לדבר כי סביר להניח שאחרי שנתיים של המחלה תאי הבלוטה כבר נהרסו כליל?
תודה וגמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השימוטו - תגובה
ערן אינדיג25/09/2012מרי שלום,
האם בלוטת התריס שלך מתפקדת כעת, ולו באופן חלקי, או שהיא נהרסה כליל?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידוע לי..
מרי25/09/2012אני מניחה שהיא מתפקדת מעט, אבל הולכת ונהרסת.
בהנחה שנותר תפקוד מסויים שלה, ניתן לעשות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידוע לי.. - תגובה
ערן אינדיג26/09/2012כנראה שכן.
בטיפול הומיאפתי מוצלח ניתן יהיה למנוע הרס נוסף של הבלוטה ובחלק מן המקרים ייתכן אפילו שיפור בתיפקוד שלה.
הטיפול ההומיאופתי חשוב גם מעבר לנושא הספציפי של הבלוטה, הטיפול יכול לעזור גם בבעיות אחרות שאינם קשורות לבלוטה ולהעלות את רמת הבריאות באופן כללי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובותיך. ועוד שאלה
מרי28/09/2012בכמה מקורות באינטרנט קראתי שהומאופתיה לא יכולה לסייע במחלות אוטואימוניות. ויש מקורות שטוענים בדיוק להיפך. אני תוהה אם אפשר לשנות באמצעות הומאופתיה תגובה כזו של הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובותיך. ועוד שאלה - תגובה
ערן אינדיג28/09/2012מרי שלום,
חלק מהמחלות האוטו-אימוניות לא ניתנות לריפוי והמטרה היחידה של הטיפול ההומאופתי, ולמעשה כל טיפול אחר, היא לעצור את ההידרדרות. במקרה שלך לדוגמא זה יכול להיות שמירה על תיפקוד נמוך של הבלוטה. האם זה נחשב עזרה למטופל? כן, אבל אין כאן ריפוי במובן של השבת הבריאות, השבת המצב לקדמותו ואולי לזה הכוונה שלך.
באופן כללי סיכויי ההצלחה של הטיפול ההומאופתי נגזרים מהמחלה ומהחולה. ככל שהמחלה קשה יותר והחולה חלש יותר הטיפול יהיה ממושך יותר וההישגים צנועים יותר (אבל שוב, הטיפול יכול לעזור גם במצבים אלו).
מאידן, ככל שלחולה יש יותר כוחות ככה ניתן להפנות אותם לכיוון של ריפוי וישנם מקרים מתועדים אפילו של סרטן ומחלות דומות שטופלו בהצלחה בהומאופתיה כאשר הן היו בשלב ראשוני והמטופל יחסית במצב טוב.
ברוב המקרים השם של המחלה מהווה אינדיקציה ראשונית וחלקית בלבד ולא ניתן להעריך על סמך מידע זה את סיכויי הצלחת הטיפול.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, זה הגיוני
מרי29/09/2012אני די נואשת בנושא הזה של המחלה כי אומנם "ישנן צרות גדולות יותר". אבל למרות הטיפול באלטרוקסין אני לא מאה אחוז במיטבי. ואני עוד צעירה יחסית כיום, אז אני שואלת את עצמי מה יהיה בעוד 10 שנים למשל.
תודה בכל אופן וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרופה הומיאופתית היפרקום ותופעות לוואי
ביטול השפעה שלילית של רמדי שנלקחה ללא התייעצות
היי
היפוגונדיזם חוסר בטוסטסטרון - התייעצות
ערכת רמדי הומיאופתי לעזרה ראשונה
הרמדי אקוניט 30C- התייעצות
סבוריאה באזור הפנים- התייעצות
מיאזמה מולדת = תורשה- בירור
דרך טיפול לפטריות בציפורניים
ערוץ הבריאות
.jpg)