אסטמה דיכאון וסוגי טיפולים שונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה דיכאון וסוגי טיפולים שונים
    אביב
    29/09/2012

שלום,
    פניתי לטיפול הומיאופטי דרך קופת חולים כללית לטיפול בבעית אסטמה. במהלך הטיפול עלה הנושא שאני נמצא בדיכאון וגם בהרופא אמר שגם בזה ניתן לטפל. במהלך כמה חודשים לניסינו כמה תרופות עד שהוא נתן לי כדורים שיש בהם גופרית שמאד עזרו לדיכאון, לא כל כך לאסטמה.

התרופות שלא באות בצורה של כדורי מציצה, והוא היה מזמין אותם מהמעבדה של סופר פארם

לפני חודש בערך הרופא עזב את הארץ ובמקומו הגיע רופא חדש שמטפל בצורה שונה. לרופא החדש יש שיטת טיפול שונה לגמרי, והוא עובד עם טיפות שהוא מזמין מבית מרקחת הומיאופטי בחיפה. הוא נתן לי טיפות שצריך לערבב עם מים ולקחת פעמים ביום.

הבעיה שלי כרגע היא שנפלתי חזרה לדיכאון, ואני לא יודע עם אני רוצה לעשות את הנסיונות האלו שוב עד שאני אמצא עם הרופא החדש את מה שאני צריך.

מה אני יכול לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אסטמה דיכאון וסוגי טיפולים שונים - תגובה

ערן אינדיג
    29/09/2012

אביב שלום,

דרך מתן התרופה היא לא הפרמטר המרכזי בטיפול. חשוב יותר למצוא את התרופה הנכונה, לתת את המינון הנכון, לדעת מתי צריך לחזור על התרופה, מתי להפסיק, מתי להחליף לתרופה אחרת, מתי לתת הצעות כלליות לבריאות טובה ועוד הרבה דברים.

מה שכן, מתן תרופות יום-יומי למשך תקופה ארוכה יכול להצביע על כך שהטיפול לא ממש פותר את הבעיה. לתת הרבה תרופות - את זה גם הרפואה המערבית יודעת לעשות.

רפואה הומאופתית נכונה צריך לשאוף למינון תרופות נמוך ככל הניתן ושיירד לאורך הזמן, אחרת זה לא ממש ריפוי, לא?

המטפל החדש שלך צריך לקבל את ההיסטוריה הרפואית שלך על מנת לדעת מה קיבלת בעבר ויחד איתך למצוא דרך שתשפר את מצב בריאותך באופן קבוע.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למטפל החדש יש את ההיסטוריה

אביב
    29/09/2012

אבל היא לא מעניינת אותו.

הבעיה שלי היא איך ניתן לזרז את הטיפול, השיכאון שלי מאד בעייתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והאם לא כדאי להמשיך את הטיפול הישן

אביב
    29/09/2012

במקביל לחדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו